Diskusie - 3002. stránka fóra
20
Studovanie v USA, Anglicko
Ahojte, mam dve moznosti ktore sa mi poskytli, len potrebujem rady a dovody preco a kam :) Moznosti su take, 1) mam moznost studovat v Anglicku presnejsie... Otvor fórum »
8. 4. 2013 20:35
8
Ako je to s prestupom?
Moja situacia je, ze chodim na strednu skolu ale o rok tam uz nebudem chodit ... Vlastne uz som bola aj na zapise na inu strednu skolu .. Musim dokoncit tento rok na povodnej strednej skole? ... ... Otvor fórum »
8. 4. 2013 20:23
29
Nasrali ste si niekedy do trenírok ? ? ?
ešte dve! ##Tri krát za deň! ##ty KÁR ##Any raz ##dobre##Mne to takto šmakuje! ##Niečo, nie je v poriadku!?##Ano, nie ##Hm, môže byť, ##Keď si dobre zaseriem! Rubrika auto moto. Otvor fórum »
8. 4. 2013 20:21
24
MHD BA pokuta, odvolanie
Ahojte, mate niekto nejake skusenosti s odvolanim sa?... Vratili vam peniaze? Aky dovod ste uviedli :) Otvor fórum »
8. 4. 2013 19:58
7
Nemčina
čaute, prosím mám za ulohu napísat basnicku o hocicom po nemecky, ma mam 4 verse, neviem si s tym rady..keby mi tu niekto pomohol byl by som za to vdacny :) Otvor fórum »
8. 4. 2013 19:57
56
Aký šampón na vlasy používate ?
8. 4. 2013 19:17
20
Zvuk foťáku Samsung Galaxy Ace
Prosím tých technicky skúsenejších aby mi pomohli s týmto problémom... Mám nový mobil a kedže bol asi vyrobený po tej vyhláške o zákaze mať zvuky foťaka v tichom režime kvôli tajnemu fotografovaniu..... v nastaveniach fotoaparáta nemám zvuk spúšte....takže Otvor fórum »
8. 4. 2013 18:45
8
Gymnázium- odvolanie a Anglické gymnázium
Čaute, chcem sa opýtať ak ma náhodou nevezmú na klasický gympeľ, keď sa tam hlási kopu žiakov, ktorí tak aj nechcú ísť. Či mám napísať odvolanie :D Alebo či je lepšie anglické gymnázi*um... Otvor fórum »
8. 4. 2013 18:29
16
Podávali ste už odvolanie na strednú školu (bilingválne gymnázium)?
kedy a ako to mám poslať? ..výsledky prijímačok zverejnili pred chvíľou... som 28. pod čiarou a chcela by som poslať odvolanie..akú mám šancu, že ma na odvolanie zoberú? Otvor fórum »
8. 4. 2013 18:15
3
Bol niekto, alebo sa zajtra chystá na talentovky na PASU do Turčianských Teplíc?
Rada by som vedela, či sa niekto nechystá k nám do školy. Túto školu navštevujem už rok a fajn. Môžem vám ju odporučiť, ak budete mať dobrý kolektív v triede bude vám super, naozaj som... Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:55
7
Aký program? :)
Ahojte :) Neviete mi prosím poradiť program kde môžem kombinovať viacej zvukov ? Myslím tým niečo ako npr. : keď nahrám osobitne zopár hudobných nástrojov a spev, aby som to vedela dať dokopy a aby vznikla jedna pieseň... Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:31
22
14
Občiansky preukaz
kedy najneskôr spraviť občiansky preukaz? mám 10 dní po narodeninách, ale zatiaľ som si ho nebola vybavovať Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:16
9
Dobrý fyzikári
:) potrebujem nejakého schopného a hlavne ochotného fyzikára :) mám niekoľko príkladov apotrebujem si overiť či mám dobré výsledky ..lebo v materiáloch čo mám niesú všetky výsledky správne..tak si to nemám ako skontrolovať :) sú to príklady na nestacionár Otvor fórum »
8. 4. 2013 15:57
4
Margaret Thatcher a vaše názory.
Zemřela Margaret Thatcher, která hrála v životopisném filmu o americké herečce Meryl Streep, který vypráví o moci a ceně, kterou je třeba zaplatit za úspěch. Příběh je jedinečný i univerzální zároveň, ve kterém zazářila Margaret... Otvor fórum »
8. 4. 2013 15:51
13
Ktorí deň je podľa Vás najlepší!
8. 4. 2013 15:40
26
Chémia
Neviete niekto ako určím či je kyselina alebo zásada silná alebo slabá? Otvor fórum »
8. 4. 2013 14:54- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?