Diskusie - 3301. stránka fóra
4
Nazov filmu
neviem to popisat presne takze len tak okrajovo: stary chlap myslim umelec bol posadnuty jednym diecatom zacal zabijat ludi a robit z nich umelecke dielo a pouzival nato skalpel Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:42
21
čo si myslite o birdzakovi romam103
kto to je ?##nemam ho rad##v poho chalan##fejk##si mysli o sebe vela##myslim si ze je naj ##zboznujem ho ! je taky mudry Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:40
24
Jako sa vola ta pesnička?
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=UWb5Qc-fBvk 4:22 prosííím Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:24
8
Študuje tu niekto psychológiu v Trnave? ; )
Potrebovala by som poradiť ohľadom prijímačok, poinformovať sa ako to tam chodí ; ) či je lepšia trnavská či Cyrila a Metoda a tak ; ) Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:19
18
Co màm robit vonku
teraz je zima, sankovat a podobne veci manebavia. Aj ked ideme vonku je tam haluz ale pp pol hodine sa niekto unavy a ide domov. viete poradit? Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:09
11
38
Kaderníctvo - Farského, BA
Prosím vás, kde blízko ulice farského nájdem kaderníctvo? :D Nie som tu dlho a potreboval by som sa dať ostrihať ale o okolí viem tak prd :D. Diky. . Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:52
8
Pomozte mi s nazvom filmu
dej bol asi takýto - male deti hrali vadi/nevadi a chalan s babou mali ist do komory a tam robit zle veci :D .. no ten chalan sa vzpieral a nechcel to a ta baba ho prekliala kliatbou ze ked... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:41
94
Dokáže sa chalan zmeniť?
Prosím pomôžete mi .. zaľúbula som sa do jedneho kamoša on ma chce tiež , ale keď on je taký kade chodi tam každu babu bali a hneď sa s ňou líže a to... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:32
23
Ako sa zmeniť a byť lepším človekom?
Fakt ja by som sa chcel zmeniť a byť normálny chalan, mať normálne radosti aj starosti, ale všetci ma nenávidia už len za to že som, tak potom jasné že mi prasknú nervy a robím zlé veci,... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:13
31
Tehotenstvo bez sexu
Dá sa otehotnieť bez sexu keď je dievča ešte panna ? Žeby sa spermia dáko dostala do pochvy aj napriek tomu že je ešte nepretrhnutá panenská blana ? Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:04
153
Nepobozkaná, nechcená,,.
Mám už 17, a nikdy, nikdy som s nikým nechodila, ani sa nebozkávala a dokonca som ani nebola nikdy s nejakým chalanom na rande ani vonku. Už na to veľmi štve, ešte tak pred dvomi rokmi... Otvor fórum »
6. 1. 2013 22:02
21
Som ja blbá, alebo,,,,,,?
Neviem, či je chyba vo mne, alebo kde, ale na stránke Univerzity Komenského neviem za toho........ nájsť informácie, ktoré potrebujem a ktoré chcem, ani predmety, ani sylaby, ani školné, nič... nerozumiem tomu...... Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:46
5
6
Vysoká škola medzinárodných a verejných vzťahov BA
Ahojte ... je tu niekto kto študuje na tejto vysokej škole? Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:40
57
Čo to znamena zo strany dievčaťa?
chlapec sa stretne s dievčaťom prvykrát na nejakom kurze dajme tomu ( to je jedno kde) ... rozpravaju sa asi 10 minut potom sa chce zoznamiť a poda mu ruku ... potom začína kurz ..po nom dievča čaka... Otvor fórum »
6. 1. 2013 21:38- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 6 Akej farby máte dnes socks
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže