Diskusie - 3311. stránka fóra
20
Kto napise lepsi vtip:-)
Nápis nejaký dobrý vtip alebo básničku To je jedno len nech sa zasmejeme:-D Ten pod tebou ho ohodnotil od 0 do 10 a napíše nový... Tak prvý... idú traja po... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:00
19
Nuda
Dva manželé slaví zlatou svatbu. Večer se ptá Sam své ženy: "Řekni mi, popravdě, byla jsi mi někdy za ty roky nevěrná?" Žena odpovídá: "Prosím tě, proč se teď ptáš na takové... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:53
47
Nechcene internetovou hviezdou.
Zaujímali ste sa nad tým, ako to ľudia ktorí sa stanú internetovou hviezdou/meme vnímajú? Tak napr. tento chalan: http://www. demotivacia. sk/media/demotivators/demotivacia. sk_Prve-fuzy-Iba-radost-ti-brani-pochopit-ako-debilne-s-ni Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:47Facebook - Brett tips
NEPODÁŠ - NEVYHRÁŠ ! Pridaj sa k nám na facebooku a vyhrávaj každý deň peknú sumičku eur. http://www. facebook. com/BrettTips?fref=ts Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:37
15
Pleťové masky :D
Zdravím chcem sa spýtať (asi hlavne dievčat) robíte si doma nejaké pleťové masky na tvár?? Napr. proti akné alebbo tak :D A pomahaju vam? Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:32
15
Vzťahy
Ak nemám byť so Žanetou tak len ničiť, rozbíjať vzťahy iným. Prečo by mal byť niekto šťastný a ja nie? Azda je niekto viac ako ja? Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:22
42
Tajmostvto Milionárov
Rozmýšlali ste niekedy nad tým ako sa niekto stane milionárom? Teraz nemyslim podvody a pod. Ale tí ľudia čo záhadne sa stali bohatými. Tiež to boli študenti ako mi a zrazu vlastnia monopol. Mnohy z nas... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:20
70
Vydel niekto z vás film Star Wars?
Chcem sa spýtať, vydel niekto z vás Star Wars? Moja sestar to pozerá, tak či to stojí za to. Oplatí sa to pozrieť? O čom to je? :) :D Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:04
2
Plný disk
Môže sa počítač s plným diskom pokaziť, ak je v tom stave dlhodobo? Používam ho 3x do týždňa. Je to netbook s intel atomom. Chladený býva dobre, disk 120Gb a už dlhú dobu je tak na... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:04
32
Ako ze toto ma nasralo
aj vam chodia taketo TS ? : nafy1215:31 Dobrý deň, milí nový priateľ Ako sa vám dnes darí, dúfam, že raz vecí je v poriadku s tebou, ako je mi... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:00
20
Sny o Birdzi
Asi pred mesiacom sa mi snívalo, že @flysser dával také statusy, že "idem sa za vás pomodliť bolestný ruženec" alebo "kto sa ide so mnou modliť?" a také :D a dneska sa mi zase snívalo, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:00
13
Kam s matikou okrem ekonomickej?
Ahojte :) Rozmýšľam nad výškou, veľmi ma baví matika, ale nechcem zostať učiť v SR a na ekonomickú ma tiež nejak neťahá... kde všade by sa dala ešte využiť matika? Už fakt neviem, kam sa obrátiť... A... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:55
14
UCM - Fakulta masmediálnej komunikácie
Ahojte, chcela by som študovať na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v TT, masmediálnu komunikáciu. Chcem vyzistiť, ako sa najlepšie pripraviť na prijímačky: - aká kniha je najvhodnejšia na prípravu;... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:50
13
Povaha
Ktosi mi povedal (ja viem kto ale menovať ho tu nebudem), že takú "skurvenú" povahu akú mám ja nemá asi nikto v celom vesmíre. Waaaaau. A to všetko len pre Žanetu. Nevadí, ide sa ďalej.... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:50Stredná zdravornická skola Strecnianská-odbor Diplomovaná vseobecná sestra
Chodí z vás niekto na tento odbor? Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:41
2
Letné školy v zahraničí
ahojte chcem sa spýtať, či niekto z vás pozná takýto druh škôl v zahraničí, ktoré sprostredkúvajú rôzne kurzy cez letné prázdniny. Existuje aj niečo také ako študovať cez štipendium alebo niečo podobné? napr. Dánsko.... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:34
7
Dotazník
http://www. survio. com/survey/d/Q0L1A1D8F9H8E6P0B prosím pre kamošku, zabere len pár sekúnd :)) Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:33- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?