Diskusie - 3311. stránka fóra
13
Kam s matikou okrem ekonomickej?
Ahojte :) Rozmýšľam nad výškou, veľmi ma baví matika, ale nechcem zostať učiť v SR a na ekonomickú ma tiež nejak neťahá... kde všade by sa dala ešte využiť matika? Už fakt neviem, kam sa obrátiť... A... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:55
14
UCM - Fakulta masmediálnej komunikácie
Ahojte, chcela by som študovať na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v TT, masmediálnu komunikáciu. Chcem vyzistiť, ako sa najlepšie pripraviť na prijímačky: - aká kniha je najvhodnejšia na prípravu;... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:50
13
Povaha
Ktosi mi povedal (ja viem kto ale menovať ho tu nebudem), že takú "skurvenú" povahu akú mám ja nemá asi nikto v celom vesmíre. Waaaaau. A to všetko len pre Žanetu. Nevadí, ide sa ďalej.... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:50Stredná zdravornická skola Strecnianská-odbor Diplomovaná vseobecná sestra
Chodí z vás niekto na tento odbor? Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:41
2
Letné školy v zahraničí
ahojte chcem sa spýtať, či niekto z vás pozná takýto druh škôl v zahraničí, ktoré sprostredkúvajú rôzne kurzy cez letné prázdniny. Existuje aj niečo také ako študovať cez štipendium alebo niečo podobné? napr. Dánsko.... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:34
7
Dotazník
http://www. survio. com/survey/d/Q0L1A1D8F9H8E6P0B prosím pre kamošku, zabere len pár sekúnd :)) Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:33
70
5
Laserová tlačiareň, som zúfalý
prosím vás, mám laserovú tlačiareň už asi rok, tlačila v pohode a teraz v poslednej dobe mi na niektorých miestach vytlačí veľmi nekvalitne, slabo čitateľné. Tlačiareň som čistil, skúsil som iné papiere a stále to... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:02
5
Film
Neviete ako sa volé film, kt. bol teraz niekedy myslím že aj na Joj alebo na markíze je to o žene ktorá je duch a vidí ju len jeden muž, kt. sa nasťahoval do jej bytu . Na koniec ju... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:01
7
VŠMU - herectvo
ahojte..prosim vas je tu niekto kto ma skusenosti s prijímačkami, študuje tam alebo sa tam tento rok chystá. Zaujíma ma hlavne ako prebiehaju prijíkačky ..a nezaujíma ma názor ostatných typu: to je sprostá... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:00
14
Anketa
Prosím o vyplnenie:-) http://www. iankety. sk/dotaznik/280032186/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 14:50
5
Anketa seminárka
Prosím o vyplnenie ankety. Veľmi pekne ďakujem!. -) prajem pekný deň http://www. iankety. sk/dotaznik/280032186/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 14:34
2
4
Problém s PDF súbormi ,,.
Cawello ... nevedel by mi niekto pomoct ? Teda ide o to , ze mam noty v PDF-ku ... a je tam okolo 25 strán a potrebovala by som tam nechat len nejakych 5 stran ... ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:58
7
Nejdu mi videá
Ahojte..... Nejdu mi kukat videa cez net na mobile..... len youtube... stiahla som si flash player ale aj tak to nejde.... takže mi nejdu ani hry .... neviete mi poradit ? DIKI ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:50- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?