Diskusie - 3313. stránka fóra
7
Čo na to hovoríte??
Našiel som toto na nete (ja viem staršia info. ), len chcem vedieť, aký je váš názor na to: http://www. financnytrh. com/cina-spusta-celosvetovu-menu-krytu-zlatom-americania-si-teraz-musia-najst-dovod-na-vojnu-proti-nej/2012-09-07/a10355/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 07:36
49
Verejnosť
vadia vám prejavy lásky na verejnosti, bozkávajúce sa páriky a podobne? Otvor fórum »
5. 1. 2013 03:05
26
Ako ste si vybrali strednú?
Ako ste si vybrali strednú? chcela by som niečo robiť s počítačy, najlepšie na ňom niečo písať... neviete poradiť na akú školu mám preto ísť? Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:38
26
Ako si vyberáte partnera?
Ahojte, pred casom som pomocou vasich diskusii vytvorila interaktivny dotaznik, na zaklade ktoreho sa da zistit, ako si vyberate dlhodobych partnerov. Teraz by som potrebovala vasu pomoc s jeho vyplnenim. Slubujem ze tu... Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:25
2
Animovaný film
Hľadám film, kt. som videl keď som bol vážne, vážne malý. Je to animovaná rozprávka. Hlavné úlohy sú domáce spotrebiče (vysávač, hriankovač? kávovar?), ktoré niekam odídu, netuším kam, netuším aká je... Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:16
13
Stand up
No videla som dnes par dobrych casti Silnych reci , a ze mate nejake linky overene, alebo na Stojaka pri com sa oplati nechat cas ?:) Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:11
21
Značíš si meniny blízkych do kalendára/diára?
- áno, na začiatku roka ich pozvýrazňujem na niekoľko mesiacov/celý rok dopredu
- áno, každý týždeň pozriem, či niekto náhodou nemá
- nie, ak si aj všimnem, že má niekto meniny, je to náhoda
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2013 01:01- áno, každý týždeň pozriem, či niekto náhodou nemá
- nie, ak si aj všimnem, že má niekto meniny, je to náhoda
Ďalšie možnosti »
8
Rozprávka z detstva
Hľadám jednu rozprávku.. viem, že som ju pozerávala keď som bola malá.. bol tam jedno starý ujo, asi stolár, alebo také niečo, a u neho býval malý škriatok alebo také niečo a vedel zmiznúť.. neviete, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 00:15
17
Rozprávka
Takže, môj priatel ma malého brata a ja proste chcem aby si ma oblúbil, lebo ho mám strašne rada ... a povedal, že si chce pozrieť rozprávku... poraďte nejakú super rozprávku čo by sa páčila 7... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:59
36
Demotivácia
Ako je možne že ma niekto dokáže tak demotivovať že nemám chuť nič .. konkrétne cvičila som a jedna blízka osoba sa zo mňa smiala keď som jej povedala že chcem ísť na športové gymko.. proste povedala... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:19Fórum bez nadpisu
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se tu najde někdo kdo řeší hádanky na brainquest. sk , dosáhl jsem vyřešení více než 300 hádanek ale s ostatními si nevím rady a rád bych s někým spolupracoval. Pokud... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:14
15
Notebook a rozhryzená nabíjačka
Pes mi rozhrýzol nabíjačku. Mam Toshibu. Chcela by som vedieť, či tu niekto vie, ako to "chodí" s nabíjačkami - či ich majú v obchode na sklade (nie že treba čakať 2 týždne na objednanie) a... Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:09
32
Pyžamový večierok
Dievčatá, organizujete u vás doma z času na čas dievčenský pyžamový večierok? :D A čo také na ňom robíte? :D Otvor fórum »
4. 1. 2013 23:07
12
Notebook sa sprava jak keby mam stlačene CTRL
No proste nechápem to.. mam novy notebook a keď naprikald si klikam na ploche na niaku zložku.. a potom kliknem na inu tak mam označene oby dve .. alebo keď naiku zložku presúvam tak mi ju kopíruje.. ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:56
44
Tmavšia pleť?
Ahojte.. :) taakže.. mám taký problém, že som strašne bielý (žiadné rasistické narážky nebudem trpieť) a chcel by som mať tmavšiu pleť..nie o moc ale proste takú tmavšiu... máte nejaké návody čo by pomohlo k tmavšej pleti? Napadlo... Otvor fórum »
4. 1. 2013 22:23- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?