Diskusie - 3313. stránka fóra
6
Krav Maga - najúčinnejšia sebaobrana
Poznáte Krav Maga? Má niekto s ňou skúsenosti? Jedná sa vraj o najefektívnejšiu techniku sebaobrany, ktorú využíva Izraelská a Americká armáda, CIA, FBI... V Polsku je vraj tiež veľmi rozšírená. Na stránke http://selfdefense-kravmaga. webnode. sk... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:42
50
Ideme sa zahrať, zase raz :)
Som si teraz vymyslela taký odvec, zadajte si do googla svoje meno a priezvisko odzadu bez medzier, v tvare oksivzeirponem a hoďte sem prvý obrázok čo vám vyhodí. Kravina ako hrom, ale aspoň... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:40
2
Vš
Ahojec ludia, len by som sa chcel spýtať či nemáte dakto na predaj príjmacie otázky na lf MU moze byt aj v PC forme, alebo lf UK dakujem Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:39
27
Strava v lietadle
Zdravim ludia . Chcem sa spytat aka je strava v lietadle a ake mate skusenosti so stravou :) Totiz v aprili mam zaoceansky let ... letim do NY ... ake jedlo mam cakat ? let bude trvat... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:11
4
Ekonomika v čechách ?
Zdravim, študujem na 8 ročnom gymnáziu v Nitre a tento rok maturujem. Chcel by som ísť študovať ekonomiku do čiech buď VSE alebo Karlovka. Kamaráti mi odporúčali VSE vraj je to tam na úrovni ale na druhú... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:11
8
Top eleven
Nazdárek Porebujem pomoc s hackom na túto facebookovú hru. Hack mám nainštalovaný ale keď dám pridať tokeny na konci pridávania mi napíše že problém je v net framework neviete ako by som to mohol vyriešiť dik... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:10
17
Koľko je 2500 Megabajtov Gigabajtov ? :D
Koľko je 2500 Megabajtov Gigabajtov ? :D Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:00
8
Najlepší TELEVÍZOR
cawte aký je podľa vás najlepší televízor LED, LCD alebo plazma hlavne aby mal pekný obraz pri pozeraní filmov a športu ... a aby prehrával formát mkv :) Otvor fórum »
5. 1. 2013 11:49
28
Učenie
Tento rok som začala študovať na gymnáziu, no popri tom mám poobede rôzne krúžky. Vraciam sa domov asi až okolo 18, 00... a môj problím je, že s učením nestíham..učím sa približne do desiatej, no... Otvor fórum »
5. 1. 2013 10:49
5
Diplomovaná zdravotná sestra-studuje z Vás niekto na tomto odbore?
Ahojte! V júni ukoncim stúdium na humanitnom odbore, a prihlásim sa na tento odbor. Mám nejakú sancu vystudovat taky odbor, ked doteraz som chodila na moc slaby odbor, kde sme sa nic nenaucili?Chodi z Vás niekto na... Otvor fórum »
5. 1. 2013 10:27
9
Cs 1. 6- problém
Mám taký väčší problém s cs-kom... keď ho spustím tak tak prebieha všetko ako má až na to že tam nevidím tie nápisi pre new game, find server a atď... ale zvuk mi hrá a keď prechádzam... Otvor fórum »
5. 1. 2013 10:15
12
Keep cup
Ahojte(najmä asi kavickari ) :D ... ma z vas niekto keep cup?.... chcem sa spytat, ci tento pohar udrzi napoj aj dlhsie teply:) http://pramsandwich. com/wp-content/uploads/2011/10/KeepCup-web. jpg Otvor fórum »
5. 1. 2013 10:06
7
Čo na to hovoríte??
Našiel som toto na nete (ja viem staršia info. ), len chcem vedieť, aký je váš názor na to: http://www. financnytrh. com/cina-spusta-celosvetovu-menu-krytu-zlatom-americania-si-teraz-musia-najst-dovod-na-vojnu-proti-nej/2012-09-07/a10355/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 07:36
49
Verejnosť
vadia vám prejavy lásky na verejnosti, bozkávajúce sa páriky a podobne? Otvor fórum »
5. 1. 2013 03:05
26
Ako ste si vybrali strednú?
Ako ste si vybrali strednú? chcela by som niečo robiť s počítačy, najlepšie na ňom niečo písať... neviete poradiť na akú školu mám preto ísť? Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:38
26
Ako si vyberáte partnera?
Ahojte, pred casom som pomocou vasich diskusii vytvorila interaktivny dotaznik, na zaklade ktoreho sa da zistit, ako si vyberate dlhodobych partnerov. Teraz by som potrebovala vasu pomoc s jeho vyplnenim. Slubujem ze tu... Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:25
2
Animovaný film
Hľadám film, kt. som videl keď som bol vážne, vážne malý. Je to animovaná rozprávka. Hlavné úlohy sú domáce spotrebiče (vysávač, hriankovač? kávovar?), ktoré niekam odídu, netuším kam, netuším aká je... Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:16
13
Stand up
No videla som dnes par dobrych casti Silnych reci , a ze mate nejake linky overene, alebo na Stojaka pri com sa oplati nechat cas ?:) Otvor fórum »
5. 1. 2013 01:11- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?