Prijali ma na všetky tri, a do dňa zápisu, som absolútne netušil kam pôjdem. Keby som si vybral jeden papier z klobúku, bolo by to to isté. Rozhodnutie úplnou náhodou.
No a písanie na počítači je napr. aj na obchodných akadémiach(ekonomických školách hociakých) - administratíva a korešpondencia = desaťprstová hmatová metóda, písanie zmlúv, atď
NAjradšej by som išla do Bratislavy a najlepšie čo najbližšie k štadionu ondreja nepelu.....a nemislým programátorstvo....proste mne je to jedno len aby na tej škole bola Geografia...
no.....tak na to, aby sa ti dalo maturovať z GEO, tak stačí ísť na gymnázium.......btw. Ptm nechápem tie počítače.....napríklad na našej škole (GYM DT), tam máme dva odbory: informatika a všeobecná......aj tam, aj tam bola geografia a aj z našej triedy idú maturovať z GEO (som v informatickej), takže stačí ak si vybereš gymnázium
Chcela byt na intraku, tak som si dala obidve prihlasky do nutry.. Na hotelovu som chcela ist od osmeho rocnika, a na zdravotnuu nejak od zaciatku deviateho neviem neejak som tom citila proste ved musis vediet co ta bavi zobrali ma na obe.. A hodila som si mincou, ked bola vo vzduchu zrazu som vedela v ktoru moznost dufam a bolo, vazne to funguje
neviem sak skus elektrootechnicku alebo ja neviem nevyznam sa do pocitacovych skol
joj cim vsetkym som ja chcela byt a ked prisiel cas rozhodovania tak som zrazu nevedela kde ist... tak som si nasla odbor Informačné systémy a služby a sla som tam no zatim žijem, uvidim dokedy
Nemala som na výber.. v mojom okoli je iba gymel .. toto isto nie.. hotelka, to by ma nebavilo 5 rokov chodiť do školy a zdravotna.. to už dupľom.. a obchodna kde chodim.. takže na vyber moc nebolo
myšlienkový pochod môjho výberu prebiehal asi takto:
"Viem na čo sa chcem špecializovať? Ani nie. Čiže gymnázium. Viem čo ma baví? Jasné, informatika! Hmm... existuje gymnázium s jemným zameraním na informatiku? Existuje! Hurá, posielam prihlášku!"
Mňa najviac zo všetkých predmetov bavila anglina, preto som šla na bilingválne. Druhá možnosť ešte bola zdravotka. A vybrala som si strednú podľa toho, čo ma najviac baví, samozrejme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A čo presne by si chcela písať? Myslíš programátorstvo?
No a písanie na počítači je napr. aj na obchodných akadémiach(ekonomických školách hociakých) - administratíva a korešpondencia = desaťprstová hmatová metóda, písanie zmlúv, atď
neviem sak skus elektrootechnicku alebo ja neviem nevyznam sa do pocitacovych skol
"Viem na čo sa chcem špecializovať? Ani nie. Čiže gymnázium. Viem čo ma baví? Jasné, informatika! Hmm... existuje gymnázium s jemným zameraním na informatiku? Existuje! Hurá, posielam prihlášku!"