Diskusie - 3319. stránka fóra
8
Problem s Markizou (Voyo),,,,
Čavkoo, mam taký problem... platím si voyo pretože nebývam na Sk a nemozem kukat telku..avsak na celom dr***tom voyu mi idu spustiť asi 3 serialy... Vždy mi byhodí že:,,Na sledovanie tohto programu sa musite nachadzat na uzemi Slovenskej republiky.." Neviete Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:17
3
Existuje stredná škola zameraná na geografiu?
ak hej volaktorá v okolí -BA Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:11
29
Nechraneny styk v bazene
Dobry den, s mojim priatelem sme mali nechraneny styk v bazene. Ejakulat sa dostal do vody, ale aj tak nie jom si ista. Mala by som pre istotu pouzit Escapelle? Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:03
23
Aj vy ste hrali na prvom stupni ZŠ hru Malí remeselníci"?
určite si spomínate: My sme malí remeselníci, pochádzame z daleka a naše remeslo sa začína na písmenkooo..... Pamätáte si aj nejaké nezvyčajné povolania, ktoré ste ako deti v tejto hre predvádzali? my sme napríklad s mojím prešibaným spolužiakom... Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:56
16
Ovsené vločky na večeru?
Ahojte, sú ovsené vločky dobré aj na večeru?? A v akom množstve a ako často?? Na raňajky ich nestíham :) Dík za radu ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:42
5
Zoologia
Neviete či su niekde na nete prednašky zo zoologii? Alebo nemate niekto ?:) Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:28
6
Indie, indie-rock
Ahojte, nemáte nejaké dobré pesničky týchto žánrov .... poprípade pesničky z woodstoku 69? .... ďakovalaaaa :) Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:26
20
FIF UK tlmocnictvo prekladatelstvo , nemčina-španielčina ?
FIF UK tlmocnictvo prekladatelstvo , nemčina-španielčina ? Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:59
2
TALENTOVKY UK ?
Ahotje, robili ste už niekto talentové skúšky na UK ? Preprimárnu a primárnu edukáciu ? čo všetko je tam potrebné ? Ako ste to zvládli ? Pripravovali ste sa na niečo... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:57
28
Aj vam dosli TS ky?????
Aj vam poslala volaka americanka teesku?? Ci som jedina? Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:52
30
Páčia sa vám na ženách skôr dlhé alebo krátke vlasy?
3. 1. 2013 23:42
83
Každý chodí asi na diskotéky (zábavy),,.
Chcela by som sa spýtať do kedy vás púšťajú rodičia na Disku? :) Ja mám s rodičmi dobrý vzťah dôverujú mi že nič zle na diske nerobím... ale aj tak ma nikdy nechcú pustiť dokonca a vtedy sa to na... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:20
117
Čo vás najviac priťahuje, odpudzuje na opačnom pohlaví?
Nedávno som videla článok o tom že čo najviac mužov priťahuje na ženách. Prieskum bol ale pri mužoch asi stredného veku a celkom by ma zaujímal váš názor :) Samozrejme sa môžu zapojiť aj... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:04
22
Budete somnou bojovať proti Maltezákom?
3. 1. 2013 22:58
36
Tvoj najväčší životný úspech?
Máš niečo také? Čo zaň považuješ? Napadlo ma to pri príležitosti veľkého nadávania na to, že som na výške, šprtám sa v knihách a to je asi aj môj jediný životný úspech, že som sa tam dostal :D Aj to,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:56
24
Antikoncepcia - bolesť pŕs
Baby, chcem sa spýtať, užívam už takmer 2 týždne HAK, je možné že ma z nej pobolievajú prsia? (takým rečiam, že z nej prsia rastú moc neverím, ale pokiaľ to hovorí každá druhá, uvidíme) Ďakujem... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:23- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?