Diskusie - 3319. stránka fóra
22
Hotelová akadémia Piešťany
Ahojte, chcela by som sa opýtať či niekto chodíte, alebo sa chystáte na Hotelovú akadémiu v Piešťanoch? Som zatiaľ iba ôsmačka ale rozmýšľam o tejto škole. Budem rada ak mi napíšete či je táto škola ťažká, ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:12
36
Kolko máte momentálne neprečítaných TSiek?
Ja 111, a skoro všetky od jednej osoby (rofl) Otvor fórum »
4. 1. 2013 10:56
28
Nálady
napíšte hocijakú náladu, alebo stav a nech sa podľa možnosti neopakuje... (smutný, veselý môžete vynechať) Otvor fórum »
4. 1. 2013 10:42
50
Haluška s menami
Skúste spojiť prvé dve písmená vášho mena s prvými dvoma písmenami vášho priezviska. Niekedy je to fakt haluz. Jednému sestrinmu spolužiakovi vyšlo PaKo. Začínam:ErHo Otvor fórum »
4. 1. 2013 10:20
3
Najlepšia škola na Sovensku
Ahoj ... Ktoré je podla Vás najlepšie konzervatorium na Slovensku ? Otvor fórum »
4. 1. 2013 10:19
2
Http://www.cooltovka../obchod/kategoria-produktu/farby/cierna/
http://www. cooltovka. sk/obchod/kategoria-produktu/farby/cierna/ Otvor fórum »
4. 1. 2013 10:01
7
WuShu v Ziline?
Ahojte, hľadám niekoho kto by mal vážny záujem o bojové umenie WuShu a je zo Žiliny. Jedná sa o to, že som našla jedného človeka ktorý je z Martina a bol by ochotný dochádzať do Žiliny, ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 08:55
3
Názov pesničky
Neviete náhodou ako sa volá jedna pieseň viem že sa tam spieva I dont need .... know I alebo tak nejako spieva ju chlap a myslím ze je nová ... počula som ju nedávno na diskotéke... Otvor fórum »
4. 1. 2013 08:01
31
Čo si oblečiete?
Čo si dáte na seba, keď zas pojdete do školy? Ja viem, nechutné, že sa čas tak rýchlo kráti a znova škola. (blee) (grc) Otvor fórum »
4. 1. 2013 05:26
29
Zmiesane pocity pred prvym rande
Mam taky mensi problem. Na nete som spoznal jedno fajn dievca a dokonca som si s nou uz aj dohodol stretnutie. A na moje zacudovanie som si ho dohodol az velmi rychlo. Zo stylu akym so mnou... Otvor fórum »
4. 1. 2013 02:10
2
Fastfood? Alebo Mastfood?
Dúfam že to robia aj tí v kuchynke http://vas. cas. sk/clanok/7276/sok-v-prazskom-fastfoode-zvrhlik-onanoval-nad-hamburgerom. html Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:51
8
Problem s Markizou (Voyo),,,,
Čavkoo, mam taký problem... platím si voyo pretože nebývam na Sk a nemozem kukat telku..avsak na celom dr***tom voyu mi idu spustiť asi 3 serialy... Vždy mi byhodí že:,,Na sledovanie tohto programu sa musite nachadzat na uzemi Slovenskej republiky.." Neviete Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:17
3
Existuje stredná škola zameraná na geografiu?
ak hej volaktorá v okolí -BA Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:11
29
Nechraneny styk v bazene
Dobry den, s mojim priatelem sme mali nechraneny styk v bazene. Ejakulat sa dostal do vody, ale aj tak nie jom si ista. Mala by som pre istotu pouzit Escapelle? Otvor fórum »
4. 1. 2013 01:03
23
Aj vy ste hrali na prvom stupni ZŠ hru Malí remeselníci"?
určite si spomínate: My sme malí remeselníci, pochádzame z daleka a naše remeslo sa začína na písmenkooo..... Pamätáte si aj nejaké nezvyčajné povolania, ktoré ste ako deti v tejto hre predvádzali? my sme napríklad s mojím prešibaným spolužiakom... Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:56
16
Ovsené vločky na večeru?
Ahojte, sú ovsené vločky dobré aj na večeru?? A v akom množstve a ako často?? Na raňajky ich nestíham :) Dík za radu ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:42- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?