Lebo zlatá rybka plní želania len skromným a chudobným ľuďom (spravidla chudobným junákom, ktorý denne zje nanajvýš tak kôrku chleba a za máčik kapusty) a nie nenažraným hovädám, ktoré si vypýtajú ďalších sto
@timide ako chalani vraveli, bezna vyrokova logika ti popri taulogicky fakt, ze ked si zazelas 100 dalsich zelani, ze ich pouzijes, pretoze sa vyhodnoti to zelanie az po vysloveni troch a potom uz rybka zmizne a 100 zelani ti vyfuci, ... treba to presne formulovat a pripadne doriesit, ci rybka splna priebezne, ci nie ... okrem toho rybka moze byt programovana len na tri zelania a pri ostatnych viacerych ti moze hodit chybu a pokazit sa, ... okrem toho, ked si zazelas viac rybiek teda, tak nemusi byt urcene ci tie "zlate rybky" budu mat tu istu schopnost a pokial ano, ci nebudu mat shared pamat s tou rybkou u ktorej si si uz vyfukala tri zelania, takze budu mat aj ony uz prazdnu ponuku, rspkt pocet zelani ... ... ( ano viem dobre filozofovat o debilinach, )
@matwejo A ako si ty sám napísal, je tam viac možností ako to pochopiť a ja by som to naformulovala tak, aby to vyhovovalo mne Jou, aspoň nie som sama, kto sa tak do hĺbky zamýšľa nad zlatou rybkou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ZR : Splnim ti 3 zelania.
RP : Chcem dalsich 100 zelani. (1 zelanie pouzite )
ZR : Mas ich mat.
.
.
dalsie 2 random zelania pouzite.
koniec hry
rybka splni len 3 zelania, mozes ich mat aj 2 a pol miliona ^_^
máš 3 želania tak máš 3 želania - DONE
ale podľa mňa by si mohol niekto želať dalšiu zlatú rybku a čo jednu rovno dalších 100
a @intheshadowofforests .. hmm dobrý nápad
ale treba chciet viac rybiek
@etelnair Error ERANGE ("Numerical result out of range")
proste illegal reference a resetne sa rybka,
Kokoos vy ste nad tým fakt nikdy nerozmýšľali?
a @matwejo co by sa resetla? normalne mi to splni