Diskusie - 3320. stránka fóra
7
Softcore Erotica
Nepoznáte nejakú stránku kde by som sa mohol s ostatnými užívateľmi podeliť o fotky z oblasti Softcore erotiky? Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:11
37
7
Názov filmu
zabudla som, ako sa volá jeden film.. ide o ženskú postavu v hlavnej úlohe, (nejaká známejšia herečka, možno aj blondína) ktorá sa ako keby ,,podvodom" dostala na pracovnú pozíciu ako sekretárka asi riaditeľa v jednej firme.. a... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:05
27
7 pravidiel!!!
Pravidlá pre fórum: 1. Predtým ako pridáš fórum, pozri, či už dakto nepridal podobnú tému... 2. Dávaj poriadne nadpisy, žiadne jednoslovné "POMOOOC",... Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:52
18
VEEEEĽKÝ hudobný projekt :) zapoj sa aj ty
Hľadám ľudí (15+, najlepšie by bolo chalanov, baby už mám), ktorí vedia spievať na veľký projekt, kde by sme naspievali jednu pesničku a spojili do jedného videa a do jednej pesničky. Ťažko sa to opisuje,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:34
26
Chlapčenská móda do školy,,.
Aká by podľa vás mala/nemala byť? Čo by ste doporučili? Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:28
10
žilinská univerzita učiteľstvo
Niekto kto študuje na ŽU učiteľstvo AJ-FI najlepšie Mgr.... v podstate hľadáme nejaké info o štúdiu....akreditácia, vyučujúci, kvalita a pod..... ďakujem:) Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:00
14
Chudnutie (zas a znova)
Zdravím, viem, že fór na túto tému je tu nespočetne veľa, ale potrebovala by som niečo "ušité na mieru" pre mňa. Mám 16 rokov, 166cm a okolo 73kg, čo... Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:00
4
California
Ahojky, neviete niekto ako sa volá film/dokument/realityshow o živote ľudi /zbohatlíkov/ v Kalifornii, kedysi davno to davali na Hallmark tuším. Bolo to o viacerych rodinách. Vďaka za odpoveď Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:48
22
čo robíte so svojím priateľom/priateľkou?
Takže otázka je jasná. Čo robievate v obyčajný deň(ktorý je možno niečím neobyčajný :) ) , pokiaľ ten deň nejdete nikam na výlet. My si napríklad pozrieme film, ktorý málokedy dopozeráme, lebo frajera nič nebaví :)... Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:44
15
Pesnicka
Neviete ako sa vola ta pesnicka? Je nova, hraju tam ako keby na trubkach a v refrene je nieco take ze "nananaa.. HEJ! " :D asi nieviete, ja len ci nahodou :D Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:37
9
Rozmýšľam o vytvorení programu lacného stravovania v čase krízy:
V prípade, že máte nejaké postrehy, či nápady prosím poraďte. 1. Chcel by som vedieť, akú stravu by musel človek konzumovať, aby prežil(aké minimum). 2. Ako musí byť... Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:36
2
Jeden klip z muzika CS
zdravim videl som jeden klip na muzika CS a potreboval by som vediet ako sa vola. v klipe bola Jawa 250, alebo 350 kyvačka , jak išiel taky chlapik po ceste a zastavyl jednej žeskej... Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:26
38
Ako zbalim chalana cez fb?
Ahoooj :D pred tyzdnom som si pridala jedneho pekneho chalana na fb. proste sa mi pacila jeho profilovka tak som si ho pridala. no. a zacal sa mi strasne pacit aj som si snim pisala a... Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:13
13
Podporte ma PLS
Gameplay, LetsPlay na Minecraft :D Na začiatok to bodne :D posmelí ma to :D Díky :d http://www. youtube. com/user/penislavSk Otvor fórum »
3. 1. 2013 20:05- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?