Diskusie - 3320. stránka fóra
6
Indie, indie-rock
Ahojte, nemáte nejaké dobré pesničky týchto žánrov .... poprípade pesničky z woodstoku 69? .... ďakovalaaaa :) Otvor fórum »
4. 1. 2013 00:26
20
FIF UK tlmocnictvo prekladatelstvo , nemčina-španielčina ?
FIF UK tlmocnictvo prekladatelstvo , nemčina-španielčina ? Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:59
2
TALENTOVKY UK ?
Ahotje, robili ste už niekto talentové skúšky na UK ? Preprimárnu a primárnu edukáciu ? čo všetko je tam potrebné ? Ako ste to zvládli ? Pripravovali ste sa na niečo... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:57
28
Aj vam dosli TS ky?????
Aj vam poslala volaka americanka teesku?? Ci som jedina? Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:52
30
Páčia sa vám na ženách skôr dlhé alebo krátke vlasy?
3. 1. 2013 23:42
83
Každý chodí asi na diskotéky (zábavy),,.
Chcela by som sa spýtať do kedy vás púšťajú rodičia na Disku? :) Ja mám s rodičmi dobrý vzťah dôverujú mi že nič zle na diske nerobím... ale aj tak ma nikdy nechcú pustiť dokonca a vtedy sa to na... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:20
117
Čo vás najviac priťahuje, odpudzuje na opačnom pohlaví?
Nedávno som videla článok o tom že čo najviac mužov priťahuje na ženách. Prieskum bol ale pri mužoch asi stredného veku a celkom by ma zaujímal váš názor :) Samozrejme sa môžu zapojiť aj... Otvor fórum »
3. 1. 2013 23:04
22
Budete somnou bojovať proti Maltezákom?
3. 1. 2013 22:58
36
Tvoj najväčší životný úspech?
Máš niečo také? Čo zaň považuješ? Napadlo ma to pri príležitosti veľkého nadávania na to, že som na výške, šprtám sa v knihách a to je asi aj môj jediný životný úspech, že som sa tam dostal :D Aj to,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:56
24
Antikoncepcia - bolesť pŕs
Baby, chcem sa spýtať, užívam už takmer 2 týždne HAK, je možné že ma z nej pobolievajú prsia? (takým rečiam, že z nej prsia rastú moc neverím, ale pokiaľ to hovorí každá druhá, uvidíme) Ďakujem... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:23
7
Softcore Erotica
Nepoznáte nejakú stránku kde by som sa mohol s ostatnými užívateľmi podeliť o fotky z oblasti Softcore erotiky? Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:11
7
Názov filmu
zabudla som, ako sa volá jeden film.. ide o ženskú postavu v hlavnej úlohe, (nejaká známejšia herečka, možno aj blondína) ktorá sa ako keby ,,podvodom" dostala na pracovnú pozíciu ako sekretárka asi riaditeľa v jednej firme.. a... Otvor fórum »
3. 1. 2013 22:05
27
7 pravidiel!!!
Pravidlá pre fórum: 1. Predtým ako pridáš fórum, pozri, či už dakto nepridal podobnú tému... 2. Dávaj poriadne nadpisy, žiadne jednoslovné "POMOOOC",... Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:52
18
VEEEEĽKÝ hudobný projekt :) zapoj sa aj ty
Hľadám ľudí (15+, najlepšie by bolo chalanov, baby už mám), ktorí vedia spievať na veľký projekt, kde by sme naspievali jednu pesničku a spojili do jedného videa a do jednej pesničky. Ťažko sa to opisuje,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:34
26
Chlapčenská móda do školy,,.
Aká by podľa vás mala/nemala byť? Čo by ste doporučili? Otvor fórum »
3. 1. 2013 21:28- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?