Diskusie - 3331. stránka fóra
1
Kde stiahnem film MARY AND MAX ??
neviete niekto kde sa to dá stiahnuť aspoň s titulkami. Na ulozto. sk som nič nenašla Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:04
30
Ktorý herec je pre vás garanciou dobrého filmu?
Pre mňa jednoznačne Leonardo Dicaprio, Keira Knightley, Johnny Depp, ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:03
19
Rozísť sa či ostať,,
Mám vzťah s chlapom, ktorého milujem. Minulý týždeň boli ešte všetky veci fajn, kým som neprišla na to, že v čase ked sa dal so mnou opäť dokopy mal milenku. Riešil s nou bozky, ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:50
4
Z blondíny tmavovláska
Ahojte! :) Som prefarbená blondína a rada by som šla opäť na hnedovlásku (tmavohnedé). Ak sa prefarbím, nechytí mi farba inak? Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:37
38
O čo jej ide?
Pravidelne sa stretávam s dievčaťom s ktorým si udržiavame kamarátsky vzťah bavíme sa spolu vonku o hocičom píšeme si cez FB... lenže akonáhle som sa jej opýtal že ako vyzerám či som pekný tak som dostal vyhýbavú odpoveď (alebo... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:35
7
Prírodovedecká fakulta - odbory týkajúce sa geografie
- geografia a demografia - geografia a geoekológia pre plánovanie krajiny - geografia, geoinformatika a kartografia - geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia - geografia v štátnej... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:33
44
Vyčítali ste rodičom to, ako sa voláte? Chcete sa volať inak? Ako?
Ja osobne som za Ninu :) síce ma aj tak volajú .. No.. :D Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:30
14
Ochrana
Ahojte kedže nemám nikoho s kým by som sa mohla poradiť píšem vám . Budem mať17 rokov a chcela by som s partnerom mať sex , ale nedostávam krámy mala som ich asi len 2 krát posledný krát... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:00
13
Plná interná pamäť telefonu, Samsung Gio
Už asi 3 mesiace mi v menších intervaloch vyhadzovalo v mobile formulku "Interná pamäť telefonu je takmer plná. " Spôsobuje to, že si musím mazať aplikácie, stiahnuté dáta z internetu/facebooku/..dokonca mi v tom čase nechodia ani sms-ky. ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:00
12
Kde stiahnem tuto pesnicku?
Oliver onions-Don´t lose control ... tuto pesnicku potrebujem a neviem ako ju stiahnut, poradte, kde ju stiahnem... Otvor fórum »
2. 1. 2013 10:04
3
Stratený" zvuk a ikona zvuku
Prosím vás čo mám robiť keď mi nejde zvuk? nemám tú ikonku na panely a aj ked dám Fn a šípku dohora ukazuje že zvuk pridáva ale stále nič nepočuť... vôbec nič... v ovládacom panely som mala len možnosť ukazovať... Otvor fórum »
2. 1. 2013 10:03
10
Výber auta
Dobre ráno planujem si v buducnosti kúpiť prvé auto malo by to byť také do mesta ktoré moc nežerie benzínu cena do 11tisíc eur:) Poradte niake dobré Otvor fórum »
2. 1. 2013 08:33
9
Silvester
Tak ako ste trávili minuloročný silvester ? Ste spokojný s oslavami ? :) Otvor fórum »
2. 1. 2013 07:01
9
Čo je lepšie?
2. 1. 2013 06:39
56
Tešíte sa, že o pár dní začína škola?
7. 1. 2012 o pride tesite sa na to ? :D Otvor fórum »
2. 1. 2013 00:30- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Aké máte dnes trenky?
- 3 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?