Diskusie - 3338. stránka fóra
5
GTA IV na Steame
Ahojte potrebujem pomoct kupil som si GTA IV na steame cez vianocne zlavy za 4. 99€. Stiahol, nainstaloval a ked dam spustit vyhodi mi Social Club. Tam som sa registroval a prihlasil. No a tu je... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:45
4
Grécky film
Ahojte :) Neviete náhodou, ako sa volá tento film... Bolo to o jednej žene, ktorá robila animátorku v Grécku (tuším že angličanka). Celé to bolo o tom, že ku nej prišiel zájazd, avšak ona... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:33
6
PlayStation 2
ako si nainštalujem na phips telke playstation 2 ?? ked na AV uz mam fotoaparat ??? Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:29
15
Boli hryznutie od chameleona ?? :D
Moze sa tu pripadne radit, ak ma niekto s chamacmi problem ; ) :D Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:27
31
Problém s trávením času
Ahojte, mám taký trošku blbý problém, ide o čas, ktorý trávim s priateľom. Problém je v tom, že som na vš, a teda škola mi dáva riadne zabrať, kedže študujem odbor ktorý... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:20
8
Got/Have
Nie som dobrá v angline no a vrta mi v hlave prečo je napr. "Britania Got Talent" prečo tam nemôže byť "Briatnia HAVE Talent" ? neznamená to to isté ??? Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:20
4
Pesnička z 2012
ako sa vola ta pesnicka teraz nova asi z 2012 spieva ju zena s botoxovymi perami a v klipe je ze si vyrobi cloveka z topanok :D :D a potom tam s nim veceria a kupe sa Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:07
26
31
Spirala a ocna linka: ako na rodicov
zajimali by ma vase nazori a tipy ci ako to bolo uvas hlavne baby ked ste sa chceli zacat malovat. akoze ocna linka , spirala, ..... Mojich rodicov neviem resvedcit aby mi to dovolili. Viete poradit... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:03
47
Keď jem banán
- otváram ho z tej strany, kde je dlhší ten oný
- otváram ho z tej strany, kde je kratší ten oný
- zjem ho aj so šupkou
Ďalšie možnosti »
31. 12. 2012 12:34- otváram ho z tej strany, kde je kratší ten oný
- zjem ho aj so šupkou
Ďalšie možnosti »
102
Keby že ti teraz zavolám na mobil čo by bolo počuť? Aké vyzváňanie?
- nejaká hudobná mp3ka (koment)
- nejaká trápna polyfónia, prednastavená výrobcom mobilu
- nemám mobil
Ďalšie možnosti »
31. 12. 2012 12:17- nejaká trápna polyfónia, prednastavená výrobcom mobilu
- nemám mobil
Ďalšie možnosti »
10
Ako je to s distribúciou svojho diela?
Chcel by som vedieť, keby som vydal knihu, čo všetko by som musel urobiť, aby som ju mohol legálne predávať. A dala by sa predávať aj tak ľudovo povedané načierno? ... Otvor fórum »
31. 12. 2012 12:07
6
Tablet
Chcela by som sa opytat co je to vlastne ten ram na tablete? Napr tuto to mate: http://www. amazon. co. uk/Archos-501840-Tablet-Memory-Android/dp/B005DRAOG0 Nevyznam sa v tom (?) neviete mi niekto poradit co o vlastne je? Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:57
13
V lete do Anglicka
Chcela by som ísť v lete cez prázdniny brigádovať do Anglicka. Zdokonalím si angličtinu, zarobím a hlavne.. mám iba 16 a tam môžem robiť už aj v takomto veku. Boli ste tam už niekto pred tým ako... Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:32
119
Sebavedomie
Ako ste ho nadobudli? Je tu niekto kto mal sebavedomie nízke a potom si začal veriť? Čo má človek robiť aby pripadal sebe samému pekný? A sprosté poznámky si neodpúšťajte, oni len vypovedajú o vašej inteligencii :) Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:12
16
Aký máte názor na kluby ako sú Manchester City, Paríž Saint Germain alebo Anži Machačkala?
Aký máte názor na kluby ako sú Manchester City, Paríž Saint Germain alebo Anži Machačkala? Otvor fórum »
31. 12. 2012 10:46
13
Myslíte, že je dobré študovať v zahraničí? :)
Rozhodujem sa o výbere školy v Čechách, lebo "odbor polygrafia" tu na Slovensku nemáme. Najviac sa asi bojím, že sa nezaradím do kolektívu. Čo si o tom myslíte? Máte nejaké skúsenosti so študovaním v zahraničí? ;... Otvor fórum »
31. 12. 2012 10:39- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?