Dobrý deň, mám 174-175 cm výšku a vážim 60 kg, je to dosť malo alebo ..... chcel by som tak do 1- 2 mesiacov pribrať 4-5 kíl, čo mám jesť ??? Myslíte že že by to dievčaťu vadilo ?
Mať takú váhu ako ty tak ešte pohode mám .. ja mám 169 cm a 42 kg anorexiu ani bulimiu ani inú chorobu nemám .. jem veľa, veľa a neviem pribrať .. ale to ten sprostý metabolizmus len /(
Hm, baby ale myslíte na to že som chalan a nie baba bibla: hm, jedna sa mi o to že mám 16,5 roka a chcelo by to dievča tak preto sa pýtam tu že či by jej to vadilo cvičím ale nemôžem zas to preháňať lebo schudnem a bude to v háji ...
skús začať cvičiť aby si aspoň spevnil telo a tak, ale poznám ľudí, ktorí dosť málo vážia a sú aj vyššej postavy ale nevidieť to na nich, asi kvôli stavbe tela, kosti a svalov, takže ak na tebe nejak okato nevisí oblečenie tak to neber nejak tragicky a fakt začni len cvičiť, rob kliky, brušáky, nejaké cviky s činkou a neskôr sám uvidíš ako to pôjde, keď nie môžeš vyskúšať nejaké lekárenské veci, vitamíny a pod.
@13 ale ono to vôbec nieje pekné, niekedy sa hanbím prezliekať pri spolužiačkach lebo ony majú dobré postavy a ja ako taká špajdľa pri nich alebo na kupku... čistá hrôza... :/
Prečo ? Tak čim skor tym lepsie . Tak nemusi byt zrovna 5 kil stacilo by tak 62-63 aj 3 je poznat . Mne je to akoze pas lebo hravam futbal dost beham, ale dievca ktore 175 cm jej by to mohlo vadit :>
Po spravnosti by si mal vzdy od svoj vysky odpocitat hodnotu -10 a kolko ti vyjde tolko mas vazit je to na strednu postavu :p tj. 175 cm - 10 = okolo 65 kil ...
@scarie ty máš BMI 19,8 ... ja mám BMI 18.5 čiže si natom ešte lepšie jak ja ... aspon niečo na povzbudenie ale už sa natom pracuje aby som nabral JEDZ,CVIČ,REGENERUJ !! dôležitá trojica pri posilnovaní a pri naberani objemu by bolo potrebne cvičiť s ťažšimi vahami ale ja cvičim doma s vlastnym telom a nejake to kilečko ide hore
Neviem, no podľa mňa aj väčšina dievčat s normálnou váhou trochu závidí tým chudým. Však vekom sa na vás dačo nalepí asi a potom môžete ďakovať, že stále vyzeráte k svetu.
@scarie ešte som zabudol dodať že nieje to celkom tak len s mojou vahou... tak cvičim napriklad s hrazdou.. kupil som si taku čo si môžeš dať do zárubne dverí(som ľahký čiže mi to netrebalo ani prišrubovať).. takže:
-hrazda
-8 minute abs workout - na youtube, take 8minutove cvičenie na brucho
-klikujem, ale mam na chrbte moju tašku do školy do ktorej si dam 3x 2L fľašu s vodou .. cca 7 kíl to má
- s tou istou taškou robim drepy
- snažim sa aj posilnovat biceps tak že dviham tu tašku ale to velmi nejde, najlepšie by bola činka, ale aspon som si našiel aku taku alternativu a aj mi to pomohlo sice nie veľmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kamarát mal okolo 70 kíl a cca 190cm, ako začal cvičiť,tak pribral dobrých 10kg postupne a teraz je iný chlap z neho
a to kvôly tomu že cvičí a je samé kraviny skús to aj ty možno to zabere:d
@1 @2 ale on je chalan , nehovorte mu ze 60 kil je v pohode , nie je to katastrofa ale na chalana je to malo.
@ bambinoo tak sa cítia aj tučné baby...
Neviem, no podľa mňa aj väčšina dievčat s normálnou váhou trochu závidí tým chudým. Však vekom sa na vás dačo nalepí asi a potom môžete ďakovať, že stále vyzeráte k svetu.
-hrazda
-8 minute abs workout - na youtube, take 8minutove cvičenie na brucho
-klikujem, ale mam na chrbte moju tašku do školy do ktorej si dam 3x 2L fľašu s vodou .. cca 7 kíl to má
- s tou istou taškou robim drepy
- snažim sa aj posilnovat biceps tak že dviham tu tašku ale to velmi nejde, najlepšie by bola činka, ale aspon som si našiel aku taku alternativu a aj mi to pomohlo sice nie veľmi