tento rok budem doma s rodinou, lebo každý Silvester som išiel von už niekedy o ôsmej a prišiel neskoro, tak budem doma a mooožno zájdem do mesta ale už sa mi asi nebude chcieť
@sanien No veď aj tie čo som vypisoval sú všetky silnejšie než la bomby, ale chcel by som 4444 Grammer alebo 6666 Grammer, lebo tie už sú ako bomby. A bol si kupovať napr. za polskými hranicami? Tam majú tie nelegálne pecky.
našťastie som včas odhalila katastrofu, že naša pyrotechnika - včely a čmeliaci sú len pozemné víry! a tak sa zajtra vydám nakúpiť niečo, čo má krídla a hlavne prskavky, lebo to musí byť...a ešte potrebujem viac tých cibuliek, čo sa hádžu o zem
teraz som dostala úplnú chuť si kúpiť pyrotechniku, asi si aj kúpim.. dodáva to väčšie grády Novému Roku ...a prskavky neznášam!!! tie iskričky len prskajú a vypaľujú mi dierky na šatáááách :´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hm.
my sami od seba isto nie.
+ zajtra byt varíme pijeme zabávame sa