Diskusie - 3346. stránka fóra
34
Najkrajšia webka
neviem či to tu už bolo, ale kto má podľa Vás, najkrajšiu webku na birdzi? :) Môžte napísať aj viac ľudí ak chcete Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:29
18
Chat s chlapcom
Páči sa mi jeden chlapec, a občas s ním chatujem... ale neviem o čom, lebo niekedy mi príde že s ním robím výsluch, stále sa len pýtam... poraďte mi o čom s ním mám chatovať?... Otvor fórum »
29. 12. 2012 19:00
28
Čítal niekto tento článok? Je to pravda, chalani, že keď dievča robí niektoré s týchto veci to pochopíte , že vás chce?
Tu je link na článok : http://diva. aktuality. sk/clanok/34649/muzi-spoznaju-vas-zaujem-na-prvy-pohlad-viete-podla-coho/ ..... Ako tieto signály chápete vy chalani?? Pochopíte to tak, že dievča vás chce ak robí niektoré s týchto veci? Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:59
8
JLF UK
Potrebovala by som pocut par objektivnych nazorov na taky problem. Minuly rok som sa hlasila na JLF ale skoncila som tesne pod ciarou, teraz chodim na biologiu na Komenskeho. Nie je to najhorsie, ale mojim snom... Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:47
10
Poradite mi zo Sims 2?
mojej kamarátke sú vidno okolo svojho domu ine domy a stromy a mne nie! prečo? ako sa to dá nastaviť? PS: neviem či ste pochopili :D Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:31
48
Nesympatie
Ktorý birdzák je vám najviac nesympatický? Nebojte sa! :D Kľudne ho otagujte! Nech ho všetci vidia koťuhu! :D Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:28
12
Prosím dajte dobrý typ na horor :D .
Nudím sa a neviem čo si mám stiahnuť :) poradte mi prosím vás poriadný horor ( najlepšie dajaký novy :) ) ale môže byť aj nejaka bojtka :D Dopredu ďakujem :) ! Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:20
3
LEGO Mindstorm nxt.
Prosííím potrebujem pomoc s programovaním Lega mindstorm... Mám ten najjednoduchší program na to , a ... NEJDE MI vytvoriť vlastný program , teda vytvoriť rovno na kompe áno , skôr so spustením programu v... Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:12
7
Budeme trpieť a nakoniec vyhynieme,,. čo s tým?
Priatelia, mám pre Vás zlú správu. Na základe štatistickej analýzy fóra (aj keď uznávam, že vzorka je príliš malá, výsledky teda nepresné) http://www. birdz. sk/forum/kolko-deti-by-ste-chceli-v-buducnosti-mat-prosim/112513-anketa. html Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:07
38
Sympatie
Tak prosím pekne každý tu označte birdzáka ktorý vam je naviac sympatiky pripadne ho mate najradšej :) Je jedno či vônec vie že existujete, či si s ním úžasne píšete alebo milujete jeho blogy :) Otvor fórum »
29. 12. 2012 18:06
9
Tvrdohlavosť
Prosím vás, ako sa jej zbaviť? výrazne mi prekáža, sama si uvedomujem že by som sa mala už ukľudniť, ale asi mám nejaký blok alebo čo..Mám vo zvyku si stáť za svojim ale až chorobne, lebo... Otvor fórum »
29. 12. 2012 17:49
12
SCARY MAZE,,. Poznate tú hru? :P
- Ano_ Už som ju hral_hrala a vydesilama ma...
- Ano_ Ale nevystrašila ma...
- Nie_ Ešte som o nej nepočul_ nepočula....
Hlasuj »
29. 12. 2012 17:21- Ano_ Ale nevystrašila ma...
- Nie_ Ešte som o nej nepočul_ nepočula....
Hlasuj »
17
Aký ste mali sen ?
Mne sa už asi rok nič nesnívalo a dnes sa mi snívalo o tom že som si išiel zabehať , a začal ma naháňať tiger , tak som chcel preliezť cez nejaký plot , ale sa mi... Otvor fórum »
29. 12. 2012 17:20
22
Je pravda že ľahko dostupné dievčatá sú pre chlapcov viac príťažlivé?
29. 12. 2012 17:11- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?