tym, ze organizmus sa dostane do stavu takeho vycerpania (z neustaleho psychickeho napatia), ze sa zacnu prejavovat choroby spojene s poruchami dychania, vredove ochorenia traviaceho systemu, s tym spojene nechutentsvo, vnutorne neidentifikovatelne bolesti, arytmia, stavy mysle alebo skor (ne)mysle, ake sa daju tazko predstavit cloveku, ktory nikdy nezazil absolutny zial.... az sa narusi cely imunitny system, skolabuje kardiovaskularny system a pri neskorej pomoci to vedie k smrti.
tak urcite nezomrie priamo od zialu ale na nasledky toho lebo neje , nepije alebo prave naopak pije a hrozne vela (alkohol) atď. no nieco ako v @19 len tak normalne sedliacky povedane
ako? to presne neviem, ale viem že sa to dá. a nejde o vyhladovanie, ale priam o neurologický proces tuším, zablokuje sa kvôli nejakým hormónom prenos signálov v nervovej sústave, alebo sa zastaví srdce, alebo niečo také... @perkele ?
@midnight to fakt? znie to zaujímavo, pôvodne som si myslel, že to trvá tak pár dní, kým od žiaľu zomrie, ale ak je to takto, tak to v podstate môže trvať aj kratšie...
väčšinou starí ľudia, ak im zomrie partner, tak sa môže stať, že ich úplne prestane baviť život, ochorejú a môžu zomrieť aj na obyčajnú chrípku, ktorá sa aj v dôsledku psychického stavu veľmi prehĺbi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Je to taká akási forma dokonalej psychosomatickosti asi.
u verných zvierat ako je pes dosť častý jav po smrti pána
Ale predpokladajme že sa ten človek nezdravo stravuje
niekedy mám pocit, že nie som od toho veľmi ďaleko.
ako? to presne neviem, ale viem že sa to dá. a nejde o vyhladovanie, ale priam o neurologický proces tuším, zablokuje sa kvôli nejakým hormónom prenos signálov v nervovej sústave, alebo sa zastaví srdce, alebo niečo také... @perkele ?
@flussica what?
Vecsinou citlivejsi ludia sa zabiju...