Diskusie - 3389. stránka fóra
8
Kupili ste uz vsetky darceky pod stomcek?
Co tak skusit este nieco vyhrat a mat stylovy darcek, ktory potesi rodinu :-) http://philips-quiz. creapp. hu/ Otvor fórum »
18. 12. 2012 10:43
9
Problém so scrobblovaním na last. fm
Včera poobede som scrobblovala a všetko išlo v pohode, pesničky mám v profile. No večer, keď som prehrávala tie isté pesničky, tak už mi ich tam nehodilo.. Hladala som na nete, šla podľa pokynov, ... Otvor fórum »
18. 12. 2012 10:10
4
Matura
kedze som maturoval az v septembri a nespravil som cudzi jazyk tak druhy pokus mam vo februari, ... ked by sa stalo ze by som zas nespravil (co si samozrejme nepripustam) mam este treti pokus ci nie?? Otvor fórum »
18. 12. 2012 10:07
31
Najobľúbenejšia seriálová postava ?
Najobľúbenejšia seriálová postava ? Otvor fórum »
18. 12. 2012 10:03
17
šofér autobusu,,,,
Každé ráno ho vídam a vždy sa namňa nádherne láskavo usmeje.... Neviem ako mu to povedať, že by som sním rád strávil zvyšok života. Vkuse naňho myslím..Zobral by som ho do kajiny, kde láska tečie v potoku... Otvor fórum »
18. 12. 2012 05:50
16
Program
Ahojte, potrebovala by som urobiť program, ktorým vyriešim, či je graf eulerovský alebo nie, ked zadám určitý počet vrcholov a hran. Je to jedno v akom programe to bude urobené. ... Otvor fórum »
17. 12. 2012 23:34
2
Prestúpenie SŠ
Aké sú podmienky prestúpenia na inú SŠ v 3. ročníku ? Dá sa prestúpiť tak aby ten dotyčný pokračoval od 2. polroku 3. ročníka ? Otvor fórum »
17. 12. 2012 23:26
157
Chcem vedieť váš názor na tento úrivok zo Satanistickej biblie.
"Satan je nepochybně nejlepší přítel, jakého kdy církev měla, jelikož ji po celé věky udržoval při životě. Falešné nauky o pekle a Ďáblu umožnily protestantské a katolické církvi dlouhý rozkvět. Bez Ďábla, na kterého by mohli ukázat prstem,... Otvor fórum »
17. 12. 2012 23:20
16
Byt
Dobrý deň chcem sa vás spýtať na radu ohladom kúpu bytu buď je lepšie si kúpiť niaky lacnejší 3izbový napríklad za 50tisíc e a zrekonštruovať ho za 10tisíc alebo kúpiť rovno za 60tisíc zrekonštruovaný ? čo by ste robili vy... Otvor fórum »
17. 12. 2012 23:01
7
Ako vidíte budúcnosť ICT. ? (informačných a komunikačných technológii)
Rozvoj ICT. (informačných a komunikačných technológii) v krátkom období, zaznamenal významný nárast a v súčasnosti zasahuje do všetkých oblastí spoločenského života. Rozvoj informačných technológií, môžeme označiť za rozhodujúci faktor, spoločenské Otvor fórum »
17. 12. 2012 22:59
10
CHOROBA
čo pomáha k tomu aby som bola chorá? už trochu som ale potrebujem byť ešte viac, máme ísť s triedou niekde do tatier na 3dni, ale ja som v triede ako čierna ovca ( konečne posledný rok ) a nechcem... Otvor fórum »
17. 12. 2012 22:55
26
Vymyslel som nové slovo - spoluškolák/spoluškoláčka
Inšpiroval som sa fórom o slove uličan/uličanka. Už mi vadilo, že neexistuje konkrétne slovo pre niekoho kto s vami chodí do školy ale nie do triedy. Dal som si to do pomeru: ... Otvor fórum »
17. 12. 2012 22:32- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?