Diskusie - 3402. stránka fóra
15
Máte radi basketbal?
A hrávate občas basket? A ktoremu mužstvu fandíte, europskemu alebo americkému? Z NBA alebo z europskej ligy? Otvor fórum »
15. 12. 2012 09:36
10
Ake stránky (social. siete) najviac navštevujete?
15. 12. 2012 09:33
15
Poznáte to?
Keď počujete nejakú melódiu alebo novú pieseň a nejde vám von z hlavy. Alebo ešte lepšie, keď si spomeniete na niečo staršie a večne vám behá ten song po rozume. Aký song bol pre vás... Otvor fórum »
15. 12. 2012 04:42
31
Priatelka mi ukradla zravy usudok je to chora laska. ?,,
sorry mam nemecku klavesnicu na notbooku taze nebude ziadne de te ne le..... a k veci! Uz ste niekedy stratili zdravi usudok ked ste mali nejaky vztah alebo lepsie povedane ako velmy vas moze ovplivnit druha osoba s ktorou ste... Otvor fórum »
15. 12. 2012 02:16
23
Pán dokonalý
Volam ho pan dokonaly, lebo je to uplne uzasny... no moj problem je, ze aj ked si hlada babu, je stale zamilovany do svojej byvalej, o tom som presvedcena... neviem, ci poznate serial... Otvor fórum »
15. 12. 2012 01:32
23
Nehala som mobil vo vlaku
ja viem, nedávam si na veci pozor. Proste išla som zo školy vlakom (tým novým) a nechala som si tam položený mobil a uplne som naň zabudla. Keď som sa skušala dovolať, bola som nedostupná, ... Otvor fórum »
15. 12. 2012 00:27
61
Myslíte si že 21. 12 prejde naša Planéta do inej dimenzie ?
No hovorí sa , teda čítala som že koniec sveta nebude, len že po 21 decembri naša planéta prejde z dimenzie 3 do dimenzie 5 , preskočí jednu dimenziu a ľudia budú myslieť inak. Budú duchovný,... Otvor fórum »
14. 12. 2012 23:50
20
Skúšky na vodičák
Ahojte, v utorok mám skúšky a i keď si ohľadom šoférovania pomerne verím, začínam byť pomerne nervózna. preto ako jeden zo spôsobov zmiernenia týchto pocitov zakladám toto fórum aby sa tí, ktorí skúšky už... Otvor fórum »
14. 12. 2012 23:48
6
HTC Desire x
Ehmm.. Mám na vás otázku BIRDzáci. Končí mi paušal v Telekome a chcela by som si zobrať nový ten "Happy M" = 23, 99+ mobil HTC Desire X čo robí navyše 3€ takže mesačne 26, 99€ alebo som premýšľala... Otvor fórum »
14. 12. 2012 23:19
15
Učiteľstvo Slovenského jazyka a literatúry
Ahojte. Chcel by som sa informovať, že či je tu niekto kto študuje SJ a literatúru. Zaujímalo by ma hlavne náročnosť predmetov, prístup učiteľov napr. na prešovskej univerzite alebo na univerzite komenského. Jednoducho všetko o tomto predmete. Ak... Otvor fórum »
14. 12. 2012 23:18
24
Je tu niekto kto rozumie tejto diagnóze ?
Prosím vás do neurologickej správy mi napísali túto diagnózu (drobná sakulárna aneurysma rozhrania kavernózneho a klinoidálneho segmentu ACI vľavo) no ako vždy ani jeden doktor mi nebol ochotný niečo k tomu povedať... a ešte prosím, sprosté odpovede si... Otvor fórum »
14. 12. 2012 22:56
83
Chalani - vyspali by ste sa s babou len pre to že je pekná? (úprimne)
Chalani - vyspali by ste sa s babou len pre to že je pekná? (úprimne) Otvor fórum »
14. 12. 2012 22:51
24
Aké pivo uprednostňujete?
- Slovenské (Napr. Kelt, Zlatý bažant, Smädný mních, Šariš, Urpiner...)
- České (Napr. Svijany, Bernard, Pernštejn, Prazdroj, Budvar...)
- Z iných krajín (Uveďte aj aké)
Hlasuj »
14. 12. 2012 22:48- České (Napr. Svijany, Bernard, Pernštejn, Prazdroj, Budvar...)
- Z iných krajín (Uveďte aj aké)
Hlasuj »
11
MICRO SIM KARTA
Ahojte, chcem sa spýtať..ked dam orezat sim kartu na micro sim a vratia mi ten kus, co daju prec, pôjde mi to nejako spojit s tym zvyškom a da sa to do telefonu s obycaj. simkou?... Otvor fórum »
14. 12. 2012 22:43
7
Chovate fretku?
Viete mi poradit co na zaciatok potrebujem na chovanie fretky? Tiez aj ockovania, kontroly a pod. Je to moc financne narocne? Otvor fórum »
14. 12. 2012 22:17- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?