Diskusie - 3428. stránka fóra
5
Fotoatelier
nepozna niekto nejaky kvalitny atelier v Košiciach popripade v Prešove ktory sa da prenajat tak na 2-3 hodiny ? ..Dakujem Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:51
16
Po použití sprchového gélu/šampónu:
- položím sprchový gél/šampón na určité miesto otvorený
- položím sprchový gél/šampón na určité miesto zatvorený
- nesprchujem sa
Hlasuj »
7. 12. 2012 22:50- položím sprchový gél/šampón na určité miesto zatvorený
- nesprchujem sa
Hlasuj »
46
Citove vydieranie
Na pokeci som si pisal z holkou a namotaval ju ale bral som to ako nevinnu zabavu . ona pise ze ma lubi uz po dni a teraz sa vyhraza samovrazdou a neviem co mam robit .... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:45
7
Housesitting
Skusili by ste niekedy housesitting? Alebo ste to uz nebodaj niekedy skusili? Pre tych ktory nevedia o co ide, je to styl ubytovania v cudzej krajine. Najdete si na stranke ludi, ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:43
13
Oralny sex
Chalani co vas vzrusuje na oralnom sexe? :) mate ho radi ? a vy baby, radi ho davate? :) Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:42
10
Dá sa "deaktualizovať" android?
Ide o to, že som si na svojom galaxy ace aktualizovala android cez samsung kies a bohužiaľ to môj mobil nezvláda. Baterka mi nevydrží ani 4 hodiny a veľmi mi to komplikuje život, dá sa to nejako... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:41
13
Gélové nechty
Ako ich dávate dole, ak samé od seba neodpadnú... teda myslím tým, či ich nejak zoškabete alebo na to existuje nejaký prípravok alebo návod. Takto to znie trošku divne, ale rada by som predišla tomu,... Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:37
19
Uchylak
Ahojte, niekedy sa tak viac obzeram v zrkadle ako by som mal - neviem to viac popisat a co vy nato? Otvor fórum »
7. 12. 2012 22:08
6
Stehna
caute mam taky problem chcel by som chucie stehna poradite mi ako to mam urobit poradte mi nejake domace cviky dakujem Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:58
10
Polda - veselá česka adventura
ak poznete sterho dobreho poldu Pankráca v hlavnej úlohe Ludek Sobota, tak povedzte ktory polda bol naj. a konkretnu, najlepsie vtipnu scenu Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:55
16
Birdz blogy, paradox
všimli ste si že každý úspešný autor birdz blogu, píše a rozoberá nejakú zásadnú negatívnu vec, alebo úplne maximá v jeho živote? Napríklad bol tu minule článok o drogách a pod. veciach, potom sú tu tie... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:35
22
Politická situácia na Slovensku ,,,,.
... aneb je mi z toho na grcanie.. názory , prípadne riešenia, čo by ste namiesto tých tupých hláv spravili vy ... :) Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:27
2
Geológia
Ahojte, študujete niekto Geológiu na Prírodovedeckej v Bratislave? :) Ak hej, mohli by ste sa ozvať a dať pár info ohľadne náročnosti štúdia a tak, také základné veci... :) Ďakujem Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:18
17
Požívanie alkoholu a následná hnačka
Čaute ľudia. Mám menší-väčší problém . Vždy ked požijem alkohol (aj ked len trošku), tak bud ešte v ten deň alebo nasledujúce ráno dostanem hnačku. Nieje to nič príjemné , ved asi niektorí z vás poznajú. ... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:08
7
Typy na cudzie jazyky
Pekný večer prajem :) Ako ste sa, alebo ako sa, učíte cudzie jazyky ? Myslím, tie jazyky ktoré sa učíte ako samouk, nie tie ,,školské". Počula som metódu o učení sa s piesní, textov..... Otvor fórum »
7. 12. 2012 21:08
19
Farebný šampón
Ahojte, prosím vás baby poraďte mi ! :) Čo to spraví ked si dám na svoje jeden krát prefarbené na blond vlasy čierny šampón ? ( ako to absorbuje, za koľko sa to zmije, na akú... Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:49
18
CSS-ko
Mohol by mi tu niekto poradiť, ako spravím okrúhly avatar? Najlepšie by bolo, ak by ste mi napísali tie kódy, lebo ja sa do toho naozaj nerozumiem... ĎAKUJEM :) Otvor fórum »
7. 12. 2012 20:23- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?