Diskusie - 3437. stránka fóra
41
K čomu sa viac prikláňate?
keď si dievča nájde priateľa v pätnástich a má vážny vzťah, alebo také čo si užívajú život, zabávajú sa, rozbijajú parkety, samé neviazané ulety a pod. ? Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:58
9
Rozvrh UNIBA
Ahojte. Chcela by som len vedieť, že či neviete ako sa dostanem ku rozvrhom na Univerzite Komenského. Mala by som záujem o 2 odbory, ale vôbec tam niesú rozvrhy..teda aké predmety ten odbor obsahuje tak som z toho zúfalá. Je... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:56
16
Opustená hala
Zdravím. Neviete niekto o nejakej opustenej hale alebo budove v Ilave, Dubnici nad Váhom, Nemsovej a Pruskom? Prípadne aj v okolitých dedinách, ako je Slavnica, Bolešov a podobne. Veľmi by mi to pomohlo, ... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:47
14
Zlupovacie farby na sklo
ahojte, skúšal niekto už maľovať na sklo/porcelán (proste hrnček) zlupovacími farbami? je to vodeodolné? prípadne neviete poradiť, akú farbu použiť na takéto maľovanie? aby sa to dalo umývať a nezmyť :) ďakujem! Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:39
104
Chcem byt ku**vnik. Ako na to?
Dospel som k zaveru, ze laska je iba iluzia, a vsade vidim, ze kurevnici maju vacsi uspech u zien ako ja, ktory si kazdu zenu vazi, a neide po kazdej. Poprosim ZIADNE moralisticke reci,... Otvor fórum »
4. 12. 2012 23:27
6
Hľadám video
Je to jedno z WTF videí :D je to kreslené (čiernobiele) ... chlapec olíže zmrzlinu a povie .. mmmmmmmmmmmm ice cream....a nasledne ho olíže tá zmrzlina .... on len pozrie a začne ziapať :D ... hľadám ho a... Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:56
32
Vasa najoblubenejsia fotka
skuste vybrat fotku, ktora sa vam proste strasne a dlho lubi a myslite si, ze sa vam aj bude :D Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:55
5
HAK / fajcenie / marihuana
Ahojte antikoncepcia sa stanovuje aj podla toho ci fajcite. Nefajcim tak mi predpisali inu ako fajciarkam. A co sa tyka vztahu marihuana a antikoncepcia?? Moze sa nieco stat? Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:43
3
Kde je v Prešove MMA?
Caute, neviete kde sa v Presove trenuje MMA alebo Muay thai? kolko sa plati a kedy su treningy? Dakujem Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:42
7
Mám ísť do Sučian na bilingválne gymnázium ?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, že či neviete aký je gympeľ v Sučanoch. Chcem tam teraz z deviatky ísť, ale nie som si istá či ma tam zoberú. Minulý rok som bola na prijímačkách... Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:35
16
Kolko krat za den zmurknete?
kolko krat za den zmurknete? velmi ma to zaujima :D Otvor fórum »
4. 12. 2012 22:31
2
Medzinárodný festival dokumen. filmov
Zdravím, bol niekto z vás na tom? Konkrétne na filme SOS Južný Sudán? Díks. . Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:39
51
Páči sa vám teraz niečo čo sa vám kedysi vôbec nepáčilo?
Páči sa vám teraz niečo čo sa vám kedysi vôbec nepáčilo? Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:28
6
Kardio
Poznáte nejaké dobré kardio video , efektívne ? Ktoré napríklad cvičíte aj vy a odporučili by ste mi ho :) Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:16
21
Skusit zbalit niekoho skoro zadaneho!?
Ahoj, pritrafila sa mi taka vec..minuly tyzden som stretol v skole super dievca, fajn sme si pokecali a tak....lenze ked som ju videl tento tyzden v skole, tak s nou bol stale nejaky chlap, ktory ju... Otvor fórum »
4. 12. 2012 21:09- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže
- Walker Texas Ranger
Hlasuj »