Ahojte, chcela by som sa spýtať, že či neviete aký je gympeľ v Sučanoch. Chcem tam teraz z deviatky ísť, ale nie som si istá či ma tam zoberú. Minulý rok som bola na prijímačkách tiež, ale nezobrali ma tam. Tak sa chcem spýtať, že či je to moc ťažké. Lebo
Z deviatky to už nie je bohviečo - stratíš rok. Mám kamarátov, ktorí tam chodili a podľa všetkého je to lepšie ako také EGT v Tisovci, kam som chodil ja. Ale tá ročná strata nie je bohviečo. Skús, uvidíš čo ti to dá
Jeden z našej śkoly tam je a bol u nás namotať nás, vraj je to dobrá škola samé výlety a v maturitách sú nadpriemerný okrem nemčiny (nemajú nemeckého lektora na ostatné jazyky majú) aj ja s kamoškou a bratom tam chcem ísť . A vraj štiavnické je na nič jedna prváčka tam musí tretiakov doućovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mna ide rozdrbat ze som mohla koncit o rok skorej (chodila som na 8 rocne a sla som akoby z osmej triedy)
za to zabitie roka to podla mna nestoji
ale sucany su dobra skola aspon co sa o nich hovori pozri si ked tak ako tam dopadli minuly rok maturity na nucem.sk