Diskusie - 3510. stránka fóra
28
C++ PROGRAMOVANIE heeelp!
Ahojte všetci milí, mám problém s programovaním v C++..vie niekto, ako by sa dala naprogramovať jednoduchá hra typu Nazarén, Anglický solitare alebo Štvorcofóbia? (alebo má z predošlých rokov tieto projekty vypracoavné? Finančná odmena istá... Otvor fórum »
13. 11. 2012 23:16
30
Čo robiť
Ahojte, potrebujem poradiť. Mám kamaráta s ktorým by som chcela niečo viac a asi aj on, len on sa nemá k činu. Už ma to po 8 mesiacoch prestáva baviť a chcem to už nejako vyriešiť.... Otvor fórum »
13. 11. 2012 22:09
5
Predlžene vlasy
Je tu nejake dievča čo ma predlžene vlasy ?.. Normalne keratinom alebo tak ... potrebujem vediet kolko vas vyšlo dorabanie vlasov akože vymena alebo neviem ako sa to volá. Robi sa to cca každe 3 mesiace. ... Otvor fórum »
13. 11. 2012 21:56
17
čo mam spraviť
prosim poradte mi hlavne baby .. no mal som dievča a po 2 mesiacoch ma nehala ale stale každy den som s nou je o rok staršia a už je to od rochodu cca trištvrte roka ... a sme... Otvor fórum »
13. 11. 2012 21:29
23
Je tu nejaká kaderníčka? potrebujem radu
no, ja som si dnes farbila vlasy na blond a chytilo mi to uplne otrasne. potrebujem radu, ci si na to mozem dat nejaky farebny sampon alebo ci s tym mozem nieco urobit tak aby mi nevypadli... Otvor fórum »
13. 11. 2012 21:01
9
Pomoc
Potrebujem súrne pomoc. Ked dám hocijaké cdčko do cdromky, tak mi ho vôbec nechce načítať. CDromka je asi v pohode, lebo ked ju skontrolujem na PC tak mi ukazuje že pracuje správne. Čo mám robiť?... Otvor fórum »
13. 11. 2012 20:44
11
Kúpa nového smartfónu
Nazdar maníci, potreboval by som poradiť. Chcel by som si kúpiť nový telefón a rozhodujem sa medzi windows mobile a androidom. Nevyznám sa v tom ešte nejak dobre, tak by som ocenil názory na tieto dva... Otvor fórum »
13. 11. 2012 20:32
9
Akú gitaru?
Som začiatočníčka a idem saučiť hrať na gitaru, tak by som chcela vedieť akého typa máte..ďakujeem :) Otvor fórum »
13. 11. 2012 20:30
55
Chalani, prečo sa vám páči keď má dievča legíny?
Chalani, prečo sa vám páči keď má dievča legíny? Otvor fórum »
13. 11. 2012 20:27
25
Ako zareagujete?
Šoférujete auto, svoje vlastné. Vonku je zima, je nasnežené. Momentálne brázdite medzi ulicami, keď tu zrazu ide naokolo školská družina (povedzme nejakí štvrtáci základnej školy), guľujú sa, robia bežné chu*oviny, keď tu... Otvor fórum »
13. 11. 2012 20:27
3
Jak poslat cez usb kábel z mobilu do pc?
uz mam pripojeny kabel cez moj mobil mam nokiu 6500 slide a ked chcem z mobilu do pc poslat nepise mi tam nic ze poslat do usb len cez spravu, multimedia a bluetooth, a ktomu setko pracuje spravne... Otvor fórum »
13. 11. 2012 19:58
27
Myslíte že keď palcnem Žanetu na EUBE tak mi vytrúbi?
áno##nie##oppa gangnam style Otvor fórum »
13. 11. 2012 19:51
5
Slovenské/české 4-akordovky
Muzikanti (aj nemuzikanti), poznáte nejaké slovenské/české songy čo sa skladajú zo 4 akordov: I, V, VI, IV; napr, C, G, Ami, F. Radi by sme na stužkovej spravili niečo takéto... Otvor fórum »
13. 11. 2012 19:41
8
- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 1 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 2 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?