Ahojte, potrebujem poradiť. Mám kamaráta s ktorým by som chcela niečo viac a asi aj on, len on sa nemá k činu. Už ma to po 8 mesiacoch prestáva baviť a chcem to už nejako vyriešiť. Keďže on sa nemá k činu je to na mne, poraďte čo mám robiť
co cakas od tohto fora? ze ta ludia budu hecovat aby si spravila prvy krok teda ty? good job..to sa ti podarilo... asi ti ale na tom dotycnom moc nezalezi kedze "uz 8 mesiacov" ste len kamarati....
maj sa k cinu ty.. ale naozaj... u mna to bolo tak isto 8 mesiacov sme si len pisali a zdravili sa v skole, nikto sa k nicomu neodhodlal lebo sme obaja dost hanblivy az som sa po tych 8 mesiacoch "nasrala" a prekonala sa, pozvala ho von a dopadlo to super a uz sme spolu 2 roky a 2 a pol mesiaca ... takze chod do toho, ak ho chces
Prečo stále žijem v tom, že 17roční ľudia sú inteligentní? Resp. sú dosť starí na to, aby boli?
Dievča, ako môžeš čakať, že Ti tu poradíme. Za prvé sme sprostí, ironickí a smrdíme a za druhé nepoznáme ani Teba, ani jeho, nechodíme s vami celých 8 mesiacov von, nepoznáme pozadie situácie. Čo keď si povedala, v prípade, že je citlivý, niečo, čo ho za ten čas odrádza Ti dať najavo svoje....city. (Prvýkrát v živote som použila toto slovné spojenie a asi aj posledný). Čo keď nie si jeho typ? Možno chce byť iba kamarát.
A nehnevaj sa, ale aj napriek tomu, že je to chlap smiley:, 8 mesiacov je dosť dlhá doba, aby sa rozhýbal. Pravdepodobne na ten pohyb nemá chuť, ale to je len moje domnienka.
Ako som napísala vyššie: nepoznám(e) ani Teba, ani jeho, ani situáciu.
@mandy111 dam ti dobru radu do zivota,a netyka sa len tohto ale aj vsetkeho co po tomto pride: KED NJECO CHCES ZOBER SI TO A NECAKAJ KYM TI TO NJEKTO NASERVIRUJE POD NOS!!!!
ak to njekedy aj tak nevijde aspon si mozes povedat ze si to skusila a nebudes musiet cely zivot premyslat nad tym co by sa stalo keby si sa o to vtedy pokusila....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nerob nic,kup vino
"...len on sa nemá k činu. Už ma to po 8 mesiacoch prestáva baviť..."
...srsly? choď sa presťahovať do sedemnásteho storočia, kam patríš.
Dievča, ako môžeš čakať, že Ti tu poradíme. Za prvé sme sprostí, ironickí a smrdíme a za druhé nepoznáme ani Teba, ani jeho, nechodíme s vami celých 8 mesiacov von, nepoznáme pozadie situácie. Čo keď si povedala, v prípade, že je citlivý, niečo, čo ho za ten čas odrádza Ti dať najavo svoje....city. (Prvýkrát v živote som použila toto slovné spojenie a asi aj posledný). Čo keď nie si jeho typ? Možno chce byť iba kamarát.
A nehnevaj sa, ale aj napriek tomu, že je to chlap smiley:, 8 mesiacov je dosť dlhá doba, aby sa rozhýbal. Pravdepodobne na ten pohyb nemá chuť, ale to je len moje domnienka.
Ako som napísala vyššie: nepoznám(e) ani Teba, ani jeho, ani situáciu.
ak to njekedy aj tak nevijde aspon si mozes povedat ze si to skusila a nebudes musiet cely zivot premyslat nad tym co by sa stalo keby si sa o to vtedy pokusila....
@frano strasne ma irituje ten tvoj pravopis..