Diskusie - 3518. stránka fóra
2
Fórum bez nadpisu
uz dlhsie sa snazim najst jednu pesnicku ale nejak sa mi nedary... viete mi niekto pomoct???.. je to anglicka pesnicka s melodiou s pesnicky h16-milujem ... je strasne pekna Otvor fórum »
11. 11. 2012 18:43
22
Zrútenie sa hviezd samy do seba, hviezdy majú koniec
je to dokázaná vec, myslím, videli sme na nejakej termokamere že nejaká hviezda sa zrútila sama do seba, alebo že predtým svietila a teraz nie... alebo je to len teória? Otvor fórum »
11. 11. 2012 18:31
72
Rozmýšľali ste už niekedy nad tým, prečo ste pre opačné pohlavie len objektom na sex?
Rozmýšľali ste už niekedy nad tým, prečo ste pre opačné pohlavie len objektom na sex? Otvor fórum »
11. 11. 2012 18:12
7
Čo mám so zvukom ?
Čaute, mám taký malý problém, všimol som si že mi začal blbnúť zvuk na notebooku, tým myslím to že zvuk napr. pesničky trochu seká, škraboce ... ako zle naladená stanica... Otvor fórum »
11. 11. 2012 18:05
40
Problém so zahýbaním
Netvrdím že nemám schopnosť mať rád jednu ženu, ale každá je iná - zaujímavá svojím spôsobom. Raz (niesom na to hrdý) som bol nútený "vychádzať" s dvoma ženami tak aby som tú druhú nestretol a naopak. Asi... Otvor fórum »
11. 11. 2012 17:15
57
Stále stretávam istého cudzieho človeka na roznych miestach
Trvá to cca rok, proste si myslím, že už to nie je normálne. Je to obyčajný chlap, tak medzi 25-30 rokov, ničím nápadný. Stretávam ho v priemere tak raz za dva týždne, poslednú... Otvor fórum »
11. 11. 2012 17:02
4
Štúdium na strednej škole v zahraničí
Našla som tu už pár takých fór, ale dosť starých, tak som sa rozhodla založiť nové. Som na bilingválnom gymnáziu prvým rokom a chcela by som ísť študovať do zahraničia. Viem, na svojej škole by... Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:44
2
Tema soč zo sj a lit
Ahojte, do utorka si máme vybrať tému na soč no len z oblasti slovenčiny a literatury. Tieto predmety nemám nejak v oblube a preto nemám ani šajnu akú temu by som si mohol vybrať. Poradíte niečo lahšie... Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:41
67
Ako ziadate zenu/dievca o sex?
Kedze dnes tu uz bola diskusia o kamaratskej "vypomoci", tak ma zaujima ako ziadate dievca (je jedno ci kamaratku alebo nie) o sex? Viete to nejako originalne? Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:33
7
Začervenanie očí
s čoho by mohlo vzniknúť začervenanie očí?? s čoho konkrétneho?? Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:21
5
Krabica
Neviete kde by som zohnala takú veľkú krabicu, aby sa do nej vošiel človek s kyticou 40 ruží??? Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:19
14
Staford do bytu
Vopred sa ospravedlňujem za duplikovanie témy ale do dnes večera sa musím rozhodnúť či si necham staforda alebo ho vrátim majiteľovi. K veci.. mam doma 5týždňového staforda v 3 izbovom byte kde bývame piati, cez týždeň mam školu... Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:09
34
Chceli by ste si vedieť vymazať spomienky?
Rok. Celý rok je proste vymazaný (sorry) Ako to niektorí ľudia dokážu?Chceli by ste si vedieť vymazať z pamäte spomienky, z duše city?Je to vôbec možné? Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:09
7
Je mi to niaka rodina ?
Zdravím chcem zistiť jednu vec ... Môj stryco je krstný otec jednej baby s ktorou chodím už dlhší čas a tak sa chcem spýtať či je mi ta baba nejaká rodina. (napríklad sesternica s druhého kolena) len som... Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:03
5
Ktorý je lepší ?
Aj keď viem, že niesu nič extra nenáročnému používateľovi ako som ja bohato postačia. Neviem sa rozhodnúť medzi Samsung Galaxy Mini ll a Huawei Ascend G300. Tak sa pýtam ohľadom kvality a výkonu ktorý je aspoň o... Otvor fórum »
11. 11. 2012 15:46- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 3 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 4 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 5 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?