keby mi ich vies volako implantovat tak z radostou to prijmem aj ked pochybujem ze by tam bolo nieco co ja neviem co to volaka holka nechala? nad takotou blbstou sa trapis?
a načo by to bolo dobré ? dajme tomu že nejaké tie zlé spomienky by boli následkom nejakej tvojej chyby a potom by si si tú chybu nepamätal a urobil by si tú istú chybu zase a zas by si bol na tom istom
nie som zato aby som si všetko pamätala aj zlé skúsenosti sú predsa skúsenosti
@mefistofel trulo, sak fantazia nieje problem problem je to, ze viem, ze to nie je skutocne....kebyze mi niekto implantoval spomienky, tak by som si myslel, ze sa to fakt stalo...a aj inak by som to potom vnimal
neviem...najprv som rozmýšľala nad odpoveďou áno, pretože tie nepríjemné veci, by som nemusela mať v hlave, ale tak predsa len...aj kvôli nim som to ja. Takže nie.
áno chcel by som komplet vymazať pamäť, ale zachovať si všetky logické operácie ako písanie, čítanie, počítanie, myslenie... a začať od znova niekde inde
Nie a aj keby to bolo možné, tak si myslím, že by sme potom nevedeli rozlíšiť tie dobré od tých zlých. Všetko má svoju príčinu a ako bolo už spomínané sú našou súčasťou. Bez nich by sme boli niekto iný a ja nechcem byť niekto iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nie som zato aby som si všetko pamätala aj zlé skúsenosti sú predsa skúsenosti
nechcela by som
len zopár vecí, za ktoré sa možno hanbím, alebo je proste blbé, keď si na ne spomínam.