Diskusie - 4480. stránka fóra
5
URBEX (nielen) v Bratislave
Tešim sa na vaše typy, nápady, postrehy, zážitky, odporúčania, zaujímavosti... Najmä v Bratislave, ale pokojne aj odinakiaľ :) Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:39
8
Wifi
Ľudia kúpil som si Wifi krabicu..čo dáva signál..použitú..no nie sú k nej papiere. nemám toľko $ aby som si kupoval novú..ale táto je na heslo..a heslo neviem..neviete ako sa dá nastaviť nové, alebo vôbec zistiť to staré? Ďakujem... Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:35
8
Greenpeace / akcie na školách
Zdravím, decká, so spolužiakmi sa chystám organizovať na škole akciu Greenpeace, tj. niečo, čo by ostatným žiakom priblížilo všetky problémy, ktorými sa organizácia zaoberá (klíma, toxické látky, jadrové zbrane a pod. ).... Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:35
12
Tricka pre dvoch
aahojte, neviete mi niekto poradit kde by sa dali v BA alebo na nete zohnat tricka s podobnou tematikou ?:) http://whenbubmeetsadele. files. wordpress. com/2010/12/couples-shirt. jpg http://27. media. tumblr. com/tumblr_lgl3vbSBLA1qb5ypro1_500 Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:22
18
Ako si periete na internate?
Ahojte, idem na VS a zaujimalo by ma kde si periete veci, ci tam mate nejake pracky alebo len tak v rukach? Lebo ja domov chodit vobec nebudem. Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:17
4
Stranka na stahovanie;
Poznate nejakú dobrú stranku na stahovanie filmov? Okrem uloz. to :D a možte mi pisať aj do spravy lebo neviem neviem či tuto diskusiu nezmažu :/ ale surne mi to treba tak pls radšej do spravy :P Otvor fórum »
19. 2. 2012 11:11
34
Som do jedneho chalana z triedy , uz aj davnejsie som bola donho
a aj som mu to povedala a este som sa ho aj spytala ze ci by somnou nechcel chodit a povedal ze nie , potom som mu este napisala ze keby som sa ho to spytala davnejsie tak tak... Otvor fórum »
19. 2. 2012 10:38
28
Elektronicka prihlaška- help
chcem sa opytat ci niekto nevie ako je to s tymi známkami na vysvedceniach....na UK v BA - farmaceuticka fakl. treba vypisovat koncorocne znamky, ked tam beru len na zaklade konania?.... a na UVLF v KE- hygiena potravin... Otvor fórum »
19. 2. 2012 10:30
7
Recept na domace burizony
Caute ludia potrebujem nejakym recept asko si spravit domace burizony, ale aby sa tam nemuseli davat kupovane... taky nejaky normalny recept. :D Otvor fórum »
19. 2. 2012 10:23
25
Uprimne: myslis si o sebe, ze si inteligenty clovek alebo hlupy?
- som prirodzeny inteligent
- inteligent a navyse s dobrym vzdelanim
- inteligent a intelektual
Ďalšie možnosti »
19. 2. 2012 09:36- inteligent a navyse s dobrym vzdelanim
- inteligent a intelektual
Ďalšie možnosti »
4
Kde na vysokú školu
Čavte, kde je najlepšia VŠ na archeológia a históriu a neviem kde mam ísť. Do Prešova, Košíc alebo Bratislava. Ktorá je najlepšia a koľko stoja intráky? Otvor fórum »
19. 2. 2012 07:48
6
Walk off the Earth
Poznáte túto skvelú kapelu ktorá robí prevážne cover verzie? Na youtube sa preslávili hlavne pomocou cover verzie Somebody That I Used to Know od Gotye. Ale myslím že ďalšie cover verzie sú ešte väčšie pecky.... Otvor fórum »
18. 2. 2012 23:31
19
Problém doby NUDA ?!!!
Každý sa len nudí čo robíte aby ste sa nenudili či tiež patríte medzi tých čo sa len nudia ?Vaše záujmy ako trávite čas a tak čo radi robíte ? :) Otvor fórum »
18. 2. 2012 23:08
41
Spoločenské hry
Mládež, verím, že nie ste všetci úplne skazený, a okrem PC hier si občas zahráte aj nejaké spoločenské hry. Tož aké hrávate, ktoré sú vaše obľúbené a čo ste ešte nehrali, ale chceli by... Otvor fórum »
18. 2. 2012 23:00
18
Prepichovanie ucha
Ahojte , chcem si dať náušnicu , tak by som potreboval radu kde mi to prepichnú a ešte by ste mohli poradiť aké si mám vybrať alebo na akej stránke si to môžem kuknúť :) Otvor fórum »
18. 2. 2012 22:57
- Rusko
- Rakusko
Ďalšie možnosti »