Diskusie - 4555. stránka fóra
47
Vysoká škola,,. Áno či Nie?
Mám taký menší problém... V podstate je už len mesiac do odovzdávania prihlášok na VŠ a ja stále neviem, čo chcem študovať... Chodím na bilingválne gymnázium, tak som rozmýšľala nad niečím s jazykmi, ale toho moc nie je (... Otvor fórum »
29. 1. 2012 18:07
42
Aký je váš obľúbený koláč/zákusok?
Ja mám rada jablkový koláč, tyramisu, smotanovú tortu... . Otvor fórum »
29. 1. 2012 17:56
15
Už to začína ?
Myslíte si že už to začína ? Vládnutie na internete ? Myslíte že budu mäsové protesty ? http://www. youtube. com/watch?v=i8aBw5spbmo& lc=Ufkg7K2hCMQ1m6XCEgeF7--YK-8bGJjR1k1TluDWQiE& context=G20d9a2eFAAAAAAAAAAA& feature=g-all-c pozríte prosím toto Otvor fórum »
29. 1. 2012 17:30
5
Ti co studuju v Skotsku,,,,.
ak by som sa hlasila na univerzitu, stacilo by poslat nejaky angl. certifikat az neskor? Teda ci by som mohla byt prijata na zaklade maturitnych znamok a ten certifikat by som im poslala az potom ked by ho... Otvor fórum »
29. 1. 2012 17:20
23
Ktore boty su kvalitnejsie
29. 1. 2012 16:48
28
Viete ich všetkých rozoznať?
http://9gag. com/gag/2193039 ja napr. neviem, kto je tá baba s fialovými vlasmi, kto je ten chlap so psom, koho oblial Sherlock a... Otvor fórum »
29. 1. 2012 16:37
8
UKF Nitra
Ahojte, chcem sa spýtať tých, ktorí navštevujú Katedru masmediálnej komunikácie a reklamy (UKF)... Tento rok si podávam prihlášku na VŠ a chcela by som si dať na Marketingovú komunikáciu a reklamu a zvažujem aj masmédia na tejto... Otvor fórum »
29. 1. 2012 16:19
3
Máte už skúsenosti s prácou s internetom? Myslím tak, že vám za ňu platili.
Hľadám si totiž brigádu a na nete sú samé také ponuky, že práca s internetom, s pc a tak. a že sa dá dobre zarobiť. tak ak ste náhodou niečo také skúsili tak mi poradte..či to... Otvor fórum »
29. 1. 2012 15:50
82
Ako sa zbaviť 6kg?
Rada by som sa zbavila menšej nadváhy, ktorá mi prekáža... už sa mi raz podarilo schudnúť 15 kíl ale to ani poriadne neviem čo som robila a ako som ich dala dole tak som nabrala po roku asi naspäť... Otvor fórum »
29. 1. 2012 15:41
14
Ofina
Nepoznáte nejaký triky ako vypnúť ofinu, aby aj ako tak vyzerala? lebo keď si dám čelenku tak mi všelijako stoja vlasy a vypnúť ofinu hore, aby vznikol taký kopček ma už nebaví.. :D :D zatiaľ som našla toto:... Otvor fórum »
29. 1. 2012 15:17
20
Hudba do auta
názov je jasný, prosím dajte sem nejaké tipy na dobré pesničky :) ďakujem Otvor fórum »
29. 1. 2012 15:14
5
Ahoj ide tu niekto teraz v piatok 3 . 2 robit scio testy v Žiline?
Ahoj ide tu niekto teraz v piatok 3 . 2 robit scio testy v Žiline? Otvor fórum »
29. 1. 2012 15:13
23
Budú mi v lete vyberať mandle a chcem sa opýtať tých ktorí to zažili,,.
Ani mi nevadí to že ma to bude bolieť, skôr že počas zákroku hodím šabľu. Moja mama vravela že jej keď vyberali takmer sa pozvracala a ja sa práve toho bojím. Stalo sa niekomu z vás že... Otvor fórum »
29. 1. 2012 14:46- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Uz si si strkal prst do riti?
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 S kým momentálne bývate?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?