Ahojte, chcem sa spýtať tých, ktorí navštevujú Katedru masmediálnej komunikácie a reklamy (UKF)... Tento rok si podávam prihlášku na VŠ a chcela by som si dať na Marketingovú komunikáciu a reklamu a zvažujem aj masmédia na tejto škole... Dočítala som sa a
Šla som, lenže všade píšu inak...To by som sa nepýtala... A tak isto aj forma štúdia... Raz je napísané len denná, potom pozrem druhú stránku a tam je už aj denná aj externá forma... A s týmito stránkami sa ešte len ,,zoznamujem,, ..,preto by som chcela aj názor ľudí, ktorí tam chodia. A emusíte ma hneď zakopať pod čiernu zem... Prišla som si pre RADU.
@mrlamala myslím, že je tento odbor aj v slovenskom jazyku, keďže naň kamošku nezobrali a zobrali ju na franinu. no od ročníku 2011/2012 sa výučba nejak reorganizovala a namiesto fotenia, kreslenia a všetkého tvorivého sa drvia knihy s neznámymi ľuďmi a ešte neznámejšími dátumami.
- a áno, UKF je známa, že učitelia ani nevedia čo majú učiť, kde majú učiť, koho majú učiť...
chodím na strednú umeleckú školu a chcem sa hlásiť na UKF na marketingovú komunikáciu a reklamu, tento rok maturujem. Chcem sa spýtať, ak mi viete niekto povedať čo- to k tým, prípravným kurzom, koľko to stojí, kde sa to koná, niečo k tým cédečkam ( o tom som niečo počula) a jasné, že k prímačkám. zaujíma ma tá koláž - má to byť čisto koláž, alebo to môže byť aj asambláž? a ešte tie testy, stačí učivo so sloviny bežného maturanta? a nejaký všeobecný prehľad? maturujem aj z občianskej, nie je to zbytočné, alebo naopak, zíde sa mi to ? a ešte, stačia známky zo 4 ročníka z koncoročného vysvečka?
prosím vás, neviete mi niekto dať link na nejaké cvičné testy alebo niečo také?
inak, hlásim sa aj na žurnu a tam ma zaujíma, že či treba niekam prispievať, či sú za to body,alebo nie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
- a áno, UKF je známa, že učitelia ani nevedia čo majú učiť, kde majú učiť, koho majú učiť...
@mrlamala pardon, to malo byť ten druhej slečne
chodím na strednú umeleckú školu a chcem sa hlásiť na UKF na marketingovú komunikáciu a reklamu, tento rok maturujem. Chcem sa spýtať, ak mi viete niekto povedať čo- to k tým, prípravným kurzom, koľko to stojí, kde sa to koná, niečo k tým cédečkam ( o tom som niečo počula) a jasné, že k prímačkám. zaujíma ma tá koláž - má to byť čisto koláž, alebo to môže byť aj asambláž? a ešte tie testy, stačí učivo so sloviny bežného maturanta? a nejaký všeobecný prehľad? maturujem aj z občianskej, nie je to zbytočné, alebo naopak, zíde sa mi to ? a ešte, stačia známky zo 4 ročníka z koncoročného vysvečka?
prosím vás, neviete mi niekto dať link na nejaké cvičné testy alebo niečo také?
inak, hlásim sa aj na žurnu a tam ma zaujíma, že či treba niekam prispievať, či sú za to body,alebo nie....
diky