Diskusie - 4557. stránka fóra
13
Na akú vysokú školu sa tento rok hlásite?
Teda, kam chcete najviac ísť?:) Otvor fórum »
29. 1. 2012 10:17
3
Slovenský jazyk a dejepis na UKF
Čavte. Ide tu niekto studovat dejepis a sj na UKF??.... A este by ma zaujimalo ci pri tychto dvoch predmetoch je nutne ucit sa aj nejaky jazyk. Otvor fórum »
29. 1. 2012 09:42
20
Ako sa vám páči nový klip od Stanice Projekt ?
http://www. youtube. com/watch?v=G9bTaaftaGU Otvor fórum »
29. 1. 2012 09:15
3
Problem z cz. torentom
som zaregistrovany na cz. torent. Koncom roka 2011 doslo k zmenam na cz. torent a ked sa chcem prihlasit, vypise ze som neplatny uzivatel. Neviem ako dalej, prosim o radu Peter. Otvor fórum »
29. 1. 2012 08:49
5
Problém s Mixpodom - poradíte?
Tak som si dal na profil hudbu - prehrávač je zo stránky www. mixpod. com No a tu je kameň úrazu - nejde mi automatické prehrávanie, ani náhodné prehadzovanie skladieb. Pátral som po príčine, a Birdz si... Otvor fórum »
29. 1. 2012 02:27
29
Prečo Jessicu Parker prirovnávajú ku koňovi
všimli ste si to? podľa mňa nevyzerá vôbec ako kôň (?) a kuknite http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse. com/ O_o :D Otvor fórum »
28. 1. 2012 23:29
78
Prečo ženy pri silnom čúraní vydavajú taký syčajúci zvuk???
Viem že to znie úchylne, ale mne ide iba o to, aby som "nakrmil" svoju zvedavosť... raz som počul takýto zvuk od partnerky na toalete... pýtal som sa jej čo do pekla to tam za zvuky vydávala... povedala... Otvor fórum »
28. 1. 2012 23:09
25
Anonymous - o čo im vlastne ide ?
Nejak poslednou dobou nechápem že čo chcú dokázať alebo skôr čo urobili.. Oni sú tí ktorý sú za to aby boli stránky ako megaupload späť a aby bolo viac voľnosti na nete ? Alebo naopak ? Chcú úplne... Otvor fórum »
28. 1. 2012 23:05
10
13
Masmedialna komunikacia TT
Caute, chcela by som sa opytat aku mam sancu dostat sa na tuto vysoku skolu, bez toho aby som absolvovala ich kurzy. dakujem :) Otvor fórum »
28. 1. 2012 22:43
29
Najlepšie slová dneška
Tak čo, aké najkrajšie slová ste dnes počuli a smerovali na vaše konto? Otvor fórum »
28. 1. 2012 22:35
19
Anonymous
Ako to s nimi vlastne je?Tu o nich môžte diskutovať. Viete si predstaviť že niekto môže mať prístupy ku všetkým vašim informáciám, ako sú napríklad číslo účtu, meno, adresu a podobne?Dokážu vôbec niečo také?Alebo je to len... Otvor fórum »
28. 1. 2012 22:25Priatelia (Friends bloopers)
Ahojte, kedysi boli na youtube videá friends-bloopers s českými titulkami... nevie mi niekto na to poslať link? neviem to nájsť Otvor fórum »
28. 1. 2012 22:18
6
Darčeky pre zahraničného kamaráta (ktoré sa dajú samozrejme poslať poštou)
Halooo halooo tak by som Vás chcela poprosiť, šup sem nejaké (kretívne ; ) ) návrhy na darčeky, ktoré by mal vypovedať niečo o Slovensku a niečo typicky slovenské pre kamáta (pôvodom z Ghany, žijúcim v Európe... Otvor fórum »
28. 1. 2012 22:06
34
Ľudia z Nitry poznáte pani s tvárou klauna?
Chcem sa Vás spýtať, či ste niekedy videli v meste tetu takú nižšiu, tmavé vlasy a mala natretú tvár na bielo, s červeným rúžom namaľované ústa ako klaun. Chodí často s takou taškou na kolieskach. Viete... Otvor fórum »
28. 1. 2012 21:37- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 4 S kým momentálne bývate?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 9 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?
- pravou rukou smerom doľava
- ľavou rukou smerom doprava
Ďalšie možnosti »