Diskusie - 4562. stránka fóra
46
Akú výhovorku by ste použili?
Ako by ste sa vyhovorili, kebyže sa s partnerom/partnerkou odkradnete na verejné WC so sexuálnymi zámermi, ale niekto by sa vám tam počas toho snažil vojsť? Respektíve, ako by ste sa zachovali, kebyže musíte čeliť pri... Otvor fórum »
27. 1. 2012 23:17
8
Maturanti - kam ste si podali prihlášky? (rsp. si podáte)
Zaujima ma to:)Piste v poradi prihlasky, kam chcete skor ist. Otvor fórum »
27. 1. 2012 23:03
18
Ahojte mám taký problém ohľadom správania sa chalanov, pretože mu vôbec nerozumiem.
Mám rada jedného chalana na škole a mám pocit že aj on mňa. Ibaže v poslednom čase sa správa ako idiot a ja neviem čo si mám o tom myslieť. Prosto raz ma ignoruje, potom si ma... Otvor fórum »
27. 1. 2012 22:49
8
Ahooj, niekto z Košíc kto chodí na GTA-čko alebo to bližšie pozná?
:) Je to dobrá škola? :) Otvor fórum »
27. 1. 2012 22:41
14
štúdium poľštiny (poprípade ruštiny či taliančiny) na VŠ
ahojte :) neštuduje niekto prekladateľstvo na umb? Konkrétne by ma zaujímala poľština a to v akom rozsahu ste ju vedeli, keď ste ju začali študovať. Na stránke je síce napísané, že štúdium nie je určené na základnú... Otvor fórum »
27. 1. 2012 22:41
37
Zahrame sa???
poznate hru slovny had? niekto povie prve slovo a ten dalsi musi vymysliet na posledne pismeno ine slovo a tak sa pokracuje... slova sa nesmu opakovat... napriklad: strom - macka -auto... ... Otvor fórum »
27. 1. 2012 22:20
27
Vyhrážky
Brali ste niekedy hocijakú vyhrážku vážne... myslím vyhrážku, ktorú vám nejaký anonymný typek cez anonymný profil napísal? Otvor fórum »
27. 1. 2012 22:01
58
. gif
hoďte sem nejaký zábavný gif ktorý Vás pobavil.. http://chzgifs. files. wordpress. com/2012/01/funny-gifs-erik-coles-creepy-hello. gif Otvor fórum »
27. 1. 2012 21:43
8
Páči sa vám táto verzia?(viď 1. koment)
27. 1. 2012 21:41
13
reality shows "
Čawte čo si myslite o tých reality show ako napr : ťažký život geissenovcov atď ..... . Otvor fórum »
27. 1. 2012 21:36
54
Na co sa date zbalit a ako balite vy??
zdravim , len tak zo srandy ma zaujima ake triky pouzivate pri baleni vy a co plati na vas:) na mna vzdy zaberie ked dotycny hra na nejakom hudobnom nastroji:)) Otvor fórum »
27. 1. 2012 21:25
2
Obchodná akadémia Imricha Karvaša
Má niekto skúsenosti s bilingválnym štúdiom na tejto škole? Povedzte svoj názor na túto školu. Otvor fórum »
27. 1. 2012 21:06
6
Uhádnite aké mám meno, priezvisko :)
a-Ivana Sabová##b-Iveta Slonová##c-Iza Klonská ##d-Ika Zelená Otvor fórum »
27. 1. 2012 20:53
5
Tenis kto chce hrat?
hladam niekoho kto by chcel hrat tenis v nitre na chrenovej 13-16 rokov. staci aby ste aspon trochu vedeli hrat tenis. sme tam len dvaja a musime platit vela peniazkov ale keby nas bolo viac tak by sa... Otvor fórum »
27. 1. 2012 20:47
29
Jak to je vlasnte s tymi lezbickami,,?
vacsinou ked vidim nejaky lezbicky par tak vzdy minimalne jedna z nich vyzera jak chlap. ale ja keby som lezba tak by som chcela babu ktora..je baba a vyzera jak baba. takze... ako to oni vlastne chcu/myslia..? Otvor fórum »
27. 1. 2012 20:23
11
Neviete niekto o nejakej vybornej a hlavne free navigacii na android markete???
Ludia zhanam nejaku free navigaciu na android markete, neviete mi nejaku poradit???Skusal som Sygic ale po stiahnuti do mojho wildfiru mi pri konfiguracii vyhodilo upozornenie ze chce stiahnut 486 MB... Otvor fórum »
27. 1. 2012 20:06Cawte robil tu uz niekdo vo Voderadoch v Samjine?
Ake mate skusenosti s pracou?Iba normalne odpovede cakam. Nemam zaujem citat komentare od primitivov ktory tu cely Birzd svojimi komentami zneprijemnuju. Dakujem za pochopenie Otvor fórum »
27. 1. 2012 20:00
16
KoRn príde na Slovensko!!!!!
Ste to čítali v Metal Hammer som zbadal ze KORN TOURS 2012 1. Sweden (2012/10. 7) 2. Slovakia (2012/18. 7) ! atd. a pisu to aj na www.... Otvor fórum »
27. 1. 2012 19:53- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?