Diskusie - 4563. stránka fóra
31
Aký notebook? :)
ČAute :D Chcela by som si kúpiť notebook, tak hlavne na nejaké tie projekty do školy, púšťanie hudby, pozeranie filmov, samozrejme net a lepšiu výdrž batérie (min. 4 hodiny)... Tak najviac do 650 € ...... Otvor fórum »
27. 1. 2012 19:53
1
Povecte mi
Povecte mi prečo si každý človek nahovára že láska je niečo užasné, ked je to v skutočnosti citová slabosť????????????????? To su až tak retardovaní tí ľudia, že si nevedia priznať pravdu? Otvor fórum »
27. 1. 2012 19:41
29
Keby ste si mohli vybrať chceli by ste byť :
zoofil ##nekrofil##úchyl Otvor fórum »
27. 1. 2012 19:32
3
Nova maturita z biologie jan krizan
ahojte nemate niekto tuto knihu napredaj vsade ju maju uz vykupenu a surne ju potrebujem. Otvor fórum »
27. 1. 2012 19:00
45
Čo si myslíte o darovaní krvi?
Veľa ľudí chodí darovať krv a hovoria že je to dobré ale najnovšie som počula, že pre ženy to nie je v hodne. Čo si myslite vy? Otvor fórum »
27. 1. 2012 18:34
34
Pink, Cascada, Adele, LMFAO, Britney spears vyberte jednu z nich. Ktorý spevák je najkrajší a najlepší ??
Pink, Cascada, Adele, LMFAO, Britney spears vyberte jednu z nich. Ktorý spevák je najkrajší a najlepší ?? Otvor fórum »
27. 1. 2012 18:30
1
Jazykové pobyty - najlepšie leto!
Nauč sa cudzí jazyk priamo v krajine, kde sa ním hovorí a zaži plno zábavy, cestuj a spoznaj svet! PRIDAJ SI MA na FB: http://facebook. com/jazykovypobyt - kde môžeš vidieť aj fotky z mojej osobnej skúsenosti z letného... Otvor fórum »
27. 1. 2012 18:03
17
Na ktorú stránku ste sa nachytali
27. 1. 2012 17:29
21
Anonymous. Cyber War začína??
Anonymous tá to skupina už začala útočiť na weby nielen na slovensku ale aj na celom svete... Bude to zaujimavé :) som na ich strane :) Internet je o slobodnom prístupe k informáciám a svet informácie potrebuje.... Otvor fórum »
27. 1. 2012 17:24
8
Absolvenské trička
Ahojte som v 9. ročníku a chceli by sme so spolužiakmi absolvenské tričká, neviete o nejakej firme? Bol už v našej škole jeden čech, ale vraj to je drahé tak neviete o niečom lacnejšom?.... diik vopred Otvor fórum »
27. 1. 2012 17:08
27
Seriál, film
Aké seriály sledujete? Mám teraz dosť voľna pred sebou, tak konečne by som si chcela niečo dobre pozrieť... alebo aj nejake fakt dobre filmy mi odporučte :) Otvor fórum »
27. 1. 2012 16:10
12
Pomoc s Win7
Prosim vas o pomoc... nedavno som preinstalovaval windows 7 : ultimate 64-bit ( predtym som mal Win7:HomePremium 32 bit , preinstalovaval som ho z toho dovodu ze 32bit podporuje len 4gb ram , teraz mam 8GB ram )... Otvor fórum »
27. 1. 2012 15:59
7
Kto vie programovat v JAVE ???
Caute birdzaci, potrebujem niekoho, kto mi vie naprogramovat v JAVE aplikaciu na fb. Nie je to nic zlozite, ale kedze ja som z programovania uplne mimo, obraciam sa na niekoho sikovnejsieho :) Otvor fórum »
27. 1. 2012 15:50
4
Hudobna aplikacia
Ahoj, neviete pls niekto ako sa vola ta aplikacia ze vy zaspievate nejaku melodiu a ono vam to vyrobi hudbu? Pripadne aj nejake ine hudobne aplikacie, ktore poznate. Thanx Otvor fórum »
27. 1. 2012 15:38
14
Partnerský trojuholník
Dobrý deň, nebojte sa, názov témy je iba akože! Problém je v tom, že moja spolužiačka chodí/chodila s jedným spolužiakom od vedľa. Keďže je to môj kámo, tak sme sa bavili aj o nej a... Otvor fórum »
27. 1. 2012 15:18
12
Poradíte mi s Win 7?
Čaute, mám taký mierne závažný problém s Windows 7 ... takže dve veci čo ma serú najviac 1. počas procesu kopírovania/presúvania/pozerania filmu z DVD media sa 7 rozhodla, ... Otvor fórum »
27. 1. 2012 15:12- 1 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 2 Uz si si strkal prst do riti?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 1 Ako sa navzájom poznáme?
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?