Dobrý deň, nebojte sa, názov témy je iba akože! Problém je v tom, že moja spolužiačka chodí/chodila s jedným spolužiakom od vedľa. Keďže je to môj kámo, tak sme sa bavili aj o nej a s ňou som sa bavil o ňom. Pričom sa obom nepáčilo, že vynášam info na opa
akože toto je podľa mňa dosť od veci. tiež som bola raz taká spojka. ale nevynášala som, lebo by sa obe strany nasrali na mňa. koniec koncov, oni ti to povedia s tým, že ti veria a potrebujú sa vyrozprávať, prípadne poradiť a ty to "kolegiálne" okamžite posúvaš tej strane, ktorá o tom nemá vedieť. keby im nevadilo, že o tom tá druhá strana bude vedieť, tak si to povedia medzi sebou sami. trošku rešpektu voči kamarátstvam! a nemyslím si, že je tá kamoška precitlivená, len ťa pokladá za priateľa a očakáva, že dokážeš udržať tajomstvo. no zjavne nie. tak jej najbližšie povedz, nech ti radšej nič nevraví, lebo v tomto si zlý priateľ problem solved.
@teriq Tomu chalanovi to nevadí, a ju som poprosil, nech radšej nič mi nerozpráva. Ale Ona rozprávala ďalej, dokonca ma žiadala, aby som nosil info jej, a jemu nie.
no to také tiež poznám, že povedz mi, čo on/a vravel. ale žiadne také. tak potom jednoducho sa musíš snažiť len ty. a nehovoriť ani jednému nič. môžeš to medzi nimi ľahko zničiť, ak to budeš robiť. a medzi vami tiež...
@groza povedz jej nech sa ukľudní a uvedomí si že si nič nevynášal ale šlo o výmenu, takisto ako jemu si hovoril o čom si sa rozprával s ňou, tak si aj jej hovoril o čom si sa rozprával s ním. a nabudúce vynášaj s rozumom a inteligentne, len to čo napomôže/prospeje komunikácií medzi danými dvoma osobami vo vzťahu, alebo nevynášaj vôbec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ach)