Diskusie - 4570. stránka fóra
4
Štúdium žurnalistiky UK
Ahojte, chcela by som sa opýtať na pár informácií ohľadne UK katedry žurnalistiky. Ide o prijímacie skúšky. Najlepšie by bolo, keby sa ozval niekto, kto už na školu chodí, alebo niekto, kto o... Otvor fórum »
25. 1. 2012 17:56
2
Rozdiel
Nevedel by mi niekto lopatisticky vysvetliť aký je rozdiel medzi 1. LF , 2. LF a 3. LF v Prahe ? Ak niekto navštevuje, napíšte aj vašu skúsenosť s danou LF ... ďakujem :) Otvor fórum »
25. 1. 2012 17:42
33
Ako sa mám urobiť sama?
Ahojte chcela by som sa vás opytat ze ako sa mam urobit. mam 17 rokov a som este panna ale chcem dosiahnut orgazmus. dakujem... Otvor fórum »
25. 1. 2012 17:15
6
špeciálna pedagogika UK
ahojte potrebujem poradit ak ste chodili alebo chodíte chystáte sa íst na tento odbor..neviete koľko ľudí sa tam hlási a koľko ich berú? a ako má človek vlastne šancu? dakujeem :-) Otvor fórum »
25. 1. 2012 17:13
14
Hlasy vs. tváre
Ak počujete niečí hlas, bez toho aby ste toho človeka videli, či už pieseň, básne hocičo..Viete si toho predstaviť ako asi vyzerá ten človek? Stalo sa Vám že ste sa aj trafili že naozaj ten človek tak... Otvor fórum »
25. 1. 2012 16:54
7
Herectvo ?
Ja by som sa chcela spýtať či máte niekto nejaké skúsenosti s konzervatórium v Martine. Či neviete ako nároky tam majú na skúškach a pod. veľmi by mi to pomohlo . Dala som si tam prihlášku aj... Otvor fórum »
25. 1. 2012 16:47
4
Stránky - interiérový dizajn
Poznáte nejaké dobré stránky týkajúce sa interiérového dizajnu, bytových doplnkov, a tak podobne? Sem s nimi ... :c) Otvor fórum »
25. 1. 2012 16:29
12
1
Krásna - Katie Piper
Poznáte tú knihu? A vraj, čo som počula, je aj sfilmovaná, ale neviem to akosi nájsť na nete..aký je názov toho filmu? Ďakujem :) Otvor fórum »
25. 1. 2012 16:17
10
Online Football Manager
Ktori Online football manager mi mozte odporucit? Nieco ako je top elevent na facebooku by som chcel hrat len ten ma uz omrzel. Otvor fórum »
25. 1. 2012 16:06
4
Problem s WIFI
čaute pllls poradte mi mam SE Vivaz Pro a nechce mi dovolit sa napojit na wifi , v pohode mi wifi siete najde a ked dam pripojit tak načitava a vyskoči mi tabulka že wifi siet sa stratila alebo... Otvor fórum »
25. 1. 2012 15:52
6
Windows Movie Maker
Ahojte, strihám video v programe windows movie maker... neviete niekto ako z neho odstránim zvuk? (rozprávanie), chcem, aby bolo ticho tam! Vďaka Otvor fórum »
25. 1. 2012 15:24
18
Religionistika
keďže podľa mojich rodičov je to úplne nevyužiteľný neuplatniteľný odbor a nebudú mi ho platiť, chcela by som predtým ako sa definitívne rozlúčim s mojim snom vedieť akékoľvek užitočné informácie o štúdiu, kombinácii s inými odbormi, napríklad... Otvor fórum »
25. 1. 2012 15:19
10
Máte niekto skúsenosti s ebay?
Máte niekto skúsenosti s ebay? Nakúpili ste niekedy cez ebay niečo? Ako prebiehal nákup?Prišlo všetko v poriadku? Boli ste spokojní? Prípadne mi neviete odporučiť niekoho kto by mi nákup odtiaľ sprostredkoval? Za každú radu dakujem. Otvor fórum »
25. 1. 2012 15:13
9
Ako najradšej počúvate hudbu? Originál či upravenú /ekvalizérom/?
Ja osobne mám veľmi rada pesničky s poriadnymi basami..:D Otvor fórum »
25. 1. 2012 14:59
21
Učiteľstvo Geo - Dej, prípadne NOSka?
Ahojte, potreboval by som menšiu radu(y). Chcem byť učiteľom, to som už pevne rozhodnutý, ale skôr mi ide o tie predmety, ktoré by som mal v aprobácii. Rozhodujem sa medzi Geografiou, Dejepisom a... Otvor fórum »
25. 1. 2012 14:54
20
Dilema-Opätky
Ludia mam cca 170cm, bude to dost cudne ked si dam topanky na 14-15cm opatku? Nebudem az prilis vysoka, ci je to normalka??? Otvor fórum »
25. 1. 2012 14:47- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?