Jj kedysi keď som bola menšia tak dvakrát kvôli pavúkovi, potom ma najebali k psychologičke kvôli tomu.
A potom roky nič a teraz asi pred mesiacom dvakrát za sebou, z toho raz som bola našťastie v zdravotníckom zariadeni, ale chvíľu na to už nie, to som sa prebrala na prechode na svetelnej križovatke a ľudia ma kriesili, hanba na 100 rokov
Teraz sa na svojich odpadnutiach smejem, ale vtedy mi to nebolo dva krát jedno Odpadol som asi 3 razy, ale najvtipnejšie to bolo v kostole keď som stál, tresklo ma s čelom o lavicu, odrazilo ma a dáke babky ma vytiahli z lavice vtedy som sa prebral, ako ma niečo šklbe za ruky
Hej, raz na telesnej, ešte na základke... Z ničoho nič, len som sa nemohol nadýchnuť, a potom som sa prebral sediac na lavičke s krvavým kolenom , nakoniec, aj to po asi roku, mi zistili astmu, ale momentálne normálne aktívne športujem, a všetko v pohode
Ešte nie ,aj ked som sa sprchovala v nemocnci už -už som išla ,ešte že tam bola mamča. Ale vždy sa mi sníva ako odpadávam ,aj ako naozaj alebo akože si to vymýšlam ,že odpadávam pred tabuľou v škole
raz na kúpalisku lebo som stala asi 15 min v rake a tam samé smaženiny...musela som si lahnuť na zem zdvihli mi nohy a napila som sa...potom raz na MRku...na rontgene...v obchode....dosť je toho kokos
Skoro raz v preplnenom buse, stála som úplne vzadu (možnosť kúsku čerstvého vzduchu nulová), zatmelo sa mi pred očami, nič som nevidela, začala som skreslene počuť, ale našťastie niekto v tej poslednej chvíli vystupoval tak som poslepiačky nahmatala sedadlo, napila som sa a už bolo celkom v pohode... Ale zlý, veľmi zlý pocit
čupnite si , 20 krát sa z hlboka rýchlo nadýchnite a potom "potlačte vzduch do hlavy" a zažijete poniektorý odpadnutie... hlavne si dajte dačo na zem alebo to skúšajte pri posteli funguje to aj na ľudí ktorý v živote neodpadli ale ak ste silná nátura, bude sa vám točiť iba hlava chvíľu
ale videla som už raz jednu babu, ked sme mali prednašku o AIDS tak odpadla , všetci sa okolo nej zbehli akovčeli na med, ale ja som sa radšej nedívala.
a raz som videla pred obchodným domom, ako baba tlačila vozík a padla na kolená a jej praietel ju potom bral na rukách do auta... nemám rada tieto situacie, nahaňa mi to blbý pocit
@stahli hej to som si myslela aj ja..nikdy som neodpadla naozaj ale tesne to bolo..najblizsie co mi brali krv sa mi zakrutila hlava a doktorka povedala nech si na chvilu lahnem...hned to preslo..ale este pred tym mi raz brali krv,to som bola s mamou a len co sme vysli z cakarne zatmelo sa mi pred ocami,skreslene pocutie a mala com pocit ze kazdu chvilu sa mi podlomia nohy..len som si sadla a povedala mame ze sa napijem lebo som mala isat odtial hned do skoly takze som mala tasku.............a to som nikdy predtym ani pri brani krvy neodpadla takze neviem.myslim ze keby si to raz zazil hovoris uplne inak...
hmmm .. dost zaujimave, ked clovek, ktory odpadne musi byt padavka .. u mna sa to stava , ale po enormnom vypati .. tri tyzdne v kuse v robote .. dvadsat hodinove smeny, velky tlak .. nestihacky jest, pit, ine fyziologicke potreby .. pred rokom som mavala stavy, ze mnou drblo kdekolvek .. a hocikedy ma nasli az po chvili a dostat sa k vedomiu pre mna jednoduche nebolo, ale aj tak som sa pozbierala .. a pracovala dalej, potom sa k tomu pridala krv z nosa .. to bolo trosku nechutne , ked to prislo z nicoho nic .. a naposledy ma sklatilo , ked som po tazkom zapale pluc musela predcasne nastupit do roboty, co som si nasledne vyzrala na koronarnej JISke a s nepeknou diagnozou .. cize hej .. odpadla , pocit je to strasny .. neviem kde som .. a vacsinou ma daco boli popri tom (co si udriem) ale teraz, ked sa snazim trosku zmiernit, som chvalabohu odpadavat prestala
Prvýkrát som odpadla na hodine spevu a bolo veľmi smiešne lebo keď som sa prebrala tak moja učiteľka stala nadobou s vodou v ruke a pytala sa či nemam otras mozgu ....no a druhy krat v kostole kedy sa ma už pytali na to ako sa volam je to riadna sranda ale ten pocit pred odpadnutim je dosť neprijemny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A potom roky nič a teraz asi pred mesiacom dvakrát za sebou, z toho raz som bola našťastie v zdravotníckom zariadeni, ale chvíľu na to už nie, to som sa prebrala na prechode na svetelnej križovatke a ľudia ma kriesili, hanba na 100 rokov
a je to strašne nechutný pocit
ale videla som už raz jednu babu, ked sme mali prednašku o AIDS tak odpadla , všetci sa okolo nej zbehli akovčeli na med, ale ja som sa radšej nedívala.
a raz som videla pred obchodným domom, ako baba tlačila vozík a padla na kolená a jej praietel ju potom bral na rukách do auta... nemám rada tieto situacie, nahaňa mi to blbý pocit