Diskusie - 4585. stránka fóra
5
Pomoc ! Chcem PC zvuky do Windows 7
Poznate tie dobre windows zvuky co boli v PC?? ja mam uplne strasne hrozne windows 7 zvuky a chcem ich za windows pc zvuky ako to spravit dikz ; -) Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:42
3
Biela macicka
caute chcela by som sa spytat ci niekto nemate doma cisto biele maciatko na darovanie. bolo by to super keby ste pomohi. diik :-) Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:39
10
Nemčina- sloh v minulom čase
Ahojte, máme napísať 2 slohy v nemčine... z nemčiny som magor, ten prvý už horko- ťažko mám, ale ten druhý má byť v minulom čase a ešte dlhší :( Má názov- môj najhorší deň... prosím... Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:17
2
Http://www.youtube.net/watch?feature=player_embedded& v=dfCNDins1_4
co si myslite ? fake alebo nie ? pripomin ami to trosku smrtonostnu pascu 4 . nevedel kde to zaradit ale ide tam o zakony SOPA a PIPA tak som to dal do politiky Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:15
15
Viete, kto sú to Ilumináti?
21. 1. 2012 17:04
6
Gympel Košice-ktore a preco??? prosim surne ja uz fakt neviem
Gymnazium Šrobarova##Gymnazium Poštova-matematicka trieda Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:43
1
Ekonomická Informatika MENDELU
Chodí tam niekto, vie o čo ide ? Rozmýšlam nad tým, len netuším voco tady jde. Nechcem skončiť robením účtovníckých programov a robením tabuliek v exceli. Za všetky info Ďakujem :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:28
9
Farmácia, kde?
kam by bolo najlepšie ísť? Bratislava, Brno, Hradec Králové? ako velmi je štúdium náročné? Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:18
37
Tak málo stačí a úsmev je tu
Koľko málo stačí na to aby niečo človeka prinútilo sa usmiať... aj malé dievčatko dokázalo úplne cudzím ľuďom vyčariť úsmev na perách a spríjemniť im tak ich deň :) čo vy na to? Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:17
18
Strata priatelstva
Co by ste urobili, keby ste sa pohadali s dlhorocnou/-nym najkamaratkou/najkamaratom, nasledne by vas ta osoba vymazala z priatelov na FB a chovala sa k vam, ako keby ste nikdy neexistovali? Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:14
4
Aké máte skúsenosti s ´petšopmi´?
Máte s týmito obchodmi skôr pozitívne alebo negatívne skúsenosti? Stalo sa vám, že by vám zviera po nejakom čase uhynulo, alebo ste zistili že má nejakú chorobu, či dokonca nakazilo aj iné zvieratá ktoré máte... Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:14
22
Aké meno by si dal našej krajine, keby bolo potrebné vymyslieť nové?
Ale vážne, nič nehanebné ako napríklad krajina opíc..nejaké pekné meno , krajšie (ak je to možné) ako je Slovensko. :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 16:01
12
Ahojte! Hľadám jeden film
Neviem ako sa volá, lebo som to dívala cca pred 5 rokmi. Veľa si z toho nepamätám, len, že tam boli nejakí červení duchovia alebo čo, a tí keď sa ľudí dotkli, tak im... Otvor fórum »
21. 1. 2012 15:40
13
Serus, aká je asi životnosť Converse All Star?
Dajme tomu kým sa prederie podrážka tak, že do nej zateká voda? Hmmmmm... ? Doteraz som nosil čínske fejky, tie vydržia asi tak pol roka, no a chcel by som si kúpiť teraz originalky....... Otvor fórum »
21. 1. 2012 15:39
20
Aký darček kúpiť priateľovi ?
Nemá síce žiaden sviatok, ale on mi vraj čosi kúpil a nemám rada, keď ja niečo dostanem a ten druhý nie... Otvor fórum »
21. 1. 2012 15:30- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 10 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?