Diskusie - 4633. stránka fóra
23
Ked´ sa stretnete s človekom opačného pohlavia tak pozdravíš prvý/prvá?
Som dievča a zdravím prvá##Som dievča a zdravím prvá len ak vidím, že ma on nepozdravý##Som dievča a zásadne nezdravým chalanov prvá##Som chalan a vždy zdravím prvý dievča##Som chalan a počkám či dievča pozdravý ak nie pozdravým ja##Som chalan... Otvor fórum »
9. 1. 2012 21:27
59
Fyzika
Potrebujem pomoc... mám úlohu že : Pred dutým zrkadlom s ohniskovou vzdialenostou 20 cm je predmet vo vzdialenosti 28 cm. Výška predmetu je 5 cm. Presnou geometrickou konštrukciou na milimetrovom papieri nájdi polohu... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:45
14
Prosím pomoc s vyriešením príkladu !
Prosím !!! Pomoooc .. pre vás je to na 100 % lahke :) Z istiny 750 € mal Juraj na konci roka 862 € . Na akú ročnú úrokovú mieru mal Juraj uložené peniaze... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:42
8
štúdium zahradnictva
Čo si myslíte o študiu zahradnictva na spu v nitre?? je to náročne?? Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:37
32
Nejaká dobrá pesnička na depku,,. ??
Nejaká dobrá pesnička na depku... ?? Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:33
63
Masturbujete pri uceni?
Caute ludia, chcel by som sa vas spytat ci je podla vas normalne ked masturbujem pri uceni a myslim pri tom na spoluziacky :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:25
16
Fejkeri a ich vlastníci
Máte nejaké typy birdzákov, ktorí by mohli stáť za niektorými fejk nickmi? Prečo si to myslíte? Skúste nejakých uviesť, napr. @fejker je v skutočnosti @xy , nech sa možno pobavíme na vašich teóriách alebo poprípade odhalíme... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:24
21
Vysoké či stredné školy = nudné názvy, príliš všeobecne a nezaujímavo pomenované, škaredo prezentované
Aj vám sa zdá, že všetky vysoké školy majú príliš všeobecné a k tomu strašne nudné názvy? A keď pozriem tie stránky no sodoma gomora. Prisám bohu, že zatial som nebol ani... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:00
2
Veterinarne fakulty Brno/Košice prijímačky
Ahojte bol niekto an prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne? Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ? Aka bola minuly rok hranica pre prijatie? Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:45
14
Marketingova komunikacia UK, UKF
ahoj..neviete nahodou ci sa robia prijmacky na marketingovu komunikaciu na UK aj z anglictiny?? alebo sa da aj z ineho jazyka resp. ziaden jazyk??:) hladala som to na nete ale neviem to najst....a na UKF su aj talentovky?:)... dakujem Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:39
10
Film
seriem sa tu so stahovanim toho vydzubaneho filmu THE GRUDGE 2 cele poobedie no ani za boha nemozem nikde stiahnut aby tam boli aspon titulky ceské ked uz nie dabing , a aby to bola sá verzia USA... Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:37
24
15
Čo sa stane???????
Čo sa stane, ak pilot v stíhačke, ktorá ide nad-zvukovou rýchlosťou zapne reflektor? alebo nejakú baterku? mmm Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:23
12
2
Enviromentálny manažment SPU vs. TUZVO
Chodí niekto na jednu z nich? A ak hej aké to tam je? ťažiskové predmety a tak... ďakujem :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:53
5
Chodí niekto na FMK-marketing do Trnavy ?
Už to diskutujem s jedným človekom ale chcel by som počuť aj názor druhých. Aká to je škola či je po nej upltanenie, či je ťažká atd. Dakujem :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:42
29
Umeníte sa?
Akým spôsobom sa umeníte? Koľko námahy a peňazí vynakladáte na to, aby ste si mohli svoje obľúbené umenie vychutnať? A aký je váš obľúbený druh umenia? Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:23- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena