Diskusie - 4635. stránka fóra
30
Ahojte, viete mi poradiť ohľadom ryanair?
čo znamená NATIONALITY? národnosť? nebude problém keď kamarát má maďarsku narodnosť - čo som samozrejme zadala, no občiansky má samozrejme slovenský a vlastne doklad na kontrolu som zapísala slovenský občiansky?ďakujem za radu Otvor fórum »
9. 1. 2012 12:38
10
3
Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov na Žilinskej univerzite
Ešte by som sa rád spýtal niečo na tuto fakultu.. prosím ak niekto vie niečo viac, veľmi by mi pomohol. Ktorý z odborov by sa mi oplatilo študovať a prečo.. ďakujem. Otvor fórum »
9. 1. 2012 12:36
39
Tak si hovorím, že ked stále tie technologie idú dopredu a tablety jedného dna nahradia ešte menšie výkonné vreckové počítače, k
- Mobily pôjdu do riti, ich koniec sa bliži
- Mobily pôjdu do riti, ale ten koniec skôr jak za 10 rokov nebude
- Mobily nepôjdu do riti nikdy
Hlasuj »
9. 1. 2012 11:52- Mobily pôjdu do riti, ale ten koniec skôr jak za 10 rokov nebude
- Mobily nepôjdu do riti nikdy
Hlasuj »
9
Psychologovia, mediatori, kovčing ,,. ?
9. 1. 2012 11:30
15
Oklamal vás už niekedy predajca z internetového bazáru/aukcie?
Že niečo ste zaplatili a neposlal to, alebo poslal niečo čo nezodpovedalo vašej predstave/popisu? Ak áno, ako ste to riešili? Otvor fórum »
9. 1. 2012 10:47
11
Našiel by sa tu niekto kto mal/ mà nemčinu minimálne 5 rokov?
Ahojte :-D, našiel by sa tu niekto kto vie dobre po nemecky a bol by ochotný preložiť pár viet? Ak áno tak sa prosìm ozvite sa na TS :-) Vopred ďakujem :-) Otvor fórum »
9. 1. 2012 10:46
24
Poznáte Simpsonovcov? Ak áno pozerávate ich?
9. 1. 2012 10:04
16
Explorer. exe
Takže má niekto skúsenosti s nahradením/premenovaním tejto aplikácie vo W7 a vedel by mi poradiť ako na to ? odpovede typu je to na googli si nechajte, skúšal som už niekoľko postupov čo som... Otvor fórum »
9. 1. 2012 09:38
47
Repliky z filmov a serialov
Takže táto hra spočíva v tom, že sem dáte nejaké repliky z filmu, alebo serialu a ostatní hádajú , aký je to film, alebo serial. Môžete dávať aj hádať. ... Otvor fórum »
9. 1. 2012 07:39
30
Ako spacifikovať bývalého?
Som asi pol roka po rozchode s priateľom a stretávam ho pravidelne, pretože máme spoločných kamarátov. Problém je, že sa do mňa zvykne dosť škaredo navážať keď sa stretneme aj pred inými ľuďmi, čo... Otvor fórum »
9. 1. 2012 00:18
2
Stánky
Ako fungujú novinové stránky a predaj časopisov ? napr. nový čas ... Tie noviny majiteľ kúpi za malú cenu a potom predáva za cenu čo je na novinách alebo ako to je ? Ďakujem... Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:36
26
O2
Keď mám obyčajnú kartu. A len si dobíjam kredit tak mám o2 fér? znamená to aj to že po 3 minútach môžem volať zadarmo v sieti o2? Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:30
10
Strojček na zuby
Má tu niekto z vás skúsenosti s fixným strojčekom na zuby? Myslím napr. či to bolí, doba nosenia, koľko ma to približne vyjde a či mi nebudú musieť kvôli nemu trhať iné zuby. Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:21
5
Ako sa volá tá pesnička ?
http://www. youtube. com/watch?v=oo-EG7ZJ2oA napíšte mi prosím ako sa volá tá prvá pesnička Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:19- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena