Diskusie - 4642. stránka fóra
39
Ahojte!Nebol by niekto taky ochotny a nepomohol by mi z matematikou?
Dany je trojuholnik ABC A5, 6 B-2, 4 C6, -1 a zapis rovnice vysok trojuholnika b zapis rovnice taznic trojuholnika c zapis suradnice... Otvor fórum »
7. 1. 2012 20:24
5
Birdz je stále pokazený,,,,birdz je stále pokazený,,,,birdz je stále pokazený,,,,birdz je stále pokazený,,,,birdz je stále pokaz
birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz je stále pokazený....birdz jbirdz Otvor fórum »
7. 1. 2012 20:07
43
Ktorý je váš najobľúbenejší dokumentárny film?
Možno sú tu aj milovníci tohto žánru, tak ma zaujíma, ktorý film vás zaujal najviac a prečo? Hľadám totiž nejaké dokumenty so sociálnymi hercami (= ľudia, ktorý hrajú sami seba; dokumenty o živote druhých) Tak ak... Otvor fórum »
7. 1. 2012 20:00
17
Psychológia
Chcem sa spýtať kde je lepšie ísť študovať psychológiu UkFF v BA alebo Trnavská Univerzita? A ak tam niekto študuje aké sú tam skúšky a aké predmety sa tam vyučujú. Ďakujem Otvor fórum »
7. 1. 2012 19:56
26
Dejepis otázky a odpovede 9. ročník
nikde nemôžem nájsť odpovede na tieto, otázky, ani na nete ani v knihe. :-( už to hladám skoro celý deň a stále nič..ak budete taký dobrý, ak viete správne odpovede, napíšete mi ich? trápne komentáre nečítam ... ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 18:57Nechcete niekto boty? čisto nové :)
čaute, sestra mi objednala na vianoce boty z ČR ako darček ale nejak neodhadla veľkosť, nikom u nás v rodine nie sú dobré. Nemal by niekto záujem? Veľmi by to pomohlo pretože už som uverejňovala viac inzerátov... Otvor fórum »
7. 1. 2012 18:29
7
Fórum bez nadpisu
Firma Speedex, s. r. o. hľadá programátora webových aplikácií, ovládajúceho PHP, MySQL a Drupal. Odmena za vykonanú prácu, ako aj forma pracovného pomeru, bude dohodnutá pri osobnom pohovore. Miesto výkonu práce, ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 17:59
52
Máte takú blbú povahu, že sa nedokážete vzdať niekoho, koho milujete, aj keď viete, že vám už nikdy nebude patriť?
Možno mám len ja takú blbú povahu, ale zaujímalo by ma, či je na tom niekto ako ja... Otvor fórum »
7. 1. 2012 17:49
8
Po ktoré koleno siaha rodina?
*** Ľudia, tak ma napadlo, z koľkého kolena môžeme mať príbuzných, bratrancov a sesternice? Registroval som sa na a prepojiť ho s inými, a keď som si dal "O stránke", Otvor fórum »
7. 1. 2012 17:32
20
Hudba, pri ktorej sa dá pracovať,,,,
čaute ľudia, hľadám pohodovú hudbu pri ktorej sa dá pracovať... máte niekto nejaký tip skladby, skupiny alebo žánru ktorú počúvate pri práci... najmä niečo, čo nieje až také známe a rázne ako... Otvor fórum »
7. 1. 2012 17:13
4
Olomouc
Je tu niekto kto tam študuje, príp. tam má rodinu, alebo vlastne hocikto, kto tam už bol. Píšte svoje postrehy a pocity z tohto mesta :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 17:01
3
Odkaz na Internete
Ahojte... Chcem sa opytat ci tu niekto nevie alebo nepozna nejaku web stranku kde mozem napisat odkaz pre priatela, nieco podobne ako odkaz Kofola Manusky len nieco ine. Viem ze podobna stranka existuje zial som zabudla ktora... Otvor fórum »
7. 1. 2012 16:59
26
Zvyknete nadávať ?
V živote by som také nečisté slová do úst nevzal :D. ##Nie , vyjadrujem sa vždy kultivovane. ##Keď ti drbne tehla na nohu , tak kto by nenadával. : P##Ale sem tam mi čosi ujde. ##Zo... Otvor fórum »
7. 1. 2012 16:44
14
Ktorý samsung je lepší
7. 1. 2012 16:16- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 10 Pes alebo fena
- hovoriť
Hlasuj »