Možno sú tu aj milovníci tohto žánru, tak ma zaujíma, ktorý film vás zaujal najviac a prečo? Hľadám totiž nejaké dokumenty so sociálnymi hercami (= ľudia, ktorý hrajú sami seba; dokumenty o živote druhých) Tak ak máte dačo také tak... sem s názvom
@unspoken keď si videl aj tie novšie tak je to celé konšpiračná chujovina nepodložená faktami ani ničím.. s niečim majú pravdu ale to ostatné si dorobili.. a potom to pôsobí ako tzv. otvárač očí na ľudi
Príjde mi to pomaly ako nejaké New Age hnutie ten zeitgeist
nedá mi poznamenať jednu vec na margo tohto filmu/dokumetu...bola som naň v kine, hneď na druhý deň po premiére...nemilo ma prekvapilo, že okrem mňa a kamaráta tam bol len jeden starší manželský pár....štyria ľudia v obrovskom kine v Košiciach...
je zúfalé, že po úplných somarinách bažíme až dychtivo a niečo skutočné, poučné, silné a chvályhodné zatracujeme...
@nathalicatko to je tak... slovaci nie su dobry divaci co sa filmov tyka, a ani podla mna so susednymi cechmi ich nevedia robit, hlavne hrane, dokumentarna tvorba na svk je dost dobra, akurat malo propagovana, ale zas... pre koho, ked tu je take obecenstvo...
@motorbreath to je o tom, ze kedysi davno tu boli mimozemstania, ktori ovplyvnovali rozne civilizacie (cinania, egyptania, mayovia atd).
Pozri si to, su tam fakt zaujimave veci. Riesi sa tam napriklad aj to, ze Jezisova matka bola umelo oplodnena mimozemstanmi (resp niekym, kto na to mal technologiu), co je dost mozne, kedze bola panna a predsa pocala. Dokonca su aj historicke obrazy, kde je znazornena ako ju z oblaku dost podobnenmu nejakej rakete ozjaruje nejaky luc svetla a cely ten obraz zobrazuje prave to ako jej anjel hovori, ze bude tehotna.
Aj o tych anjeloch tam je. Lietajuca bytost s kridlami je anatomicky nezmysel. Ale lietajuca bytost s jet packom? Akurat ze ludia si nevedeli vysvetlit co to je, tak ich zobrazovali s kridlami.
Su tam opisane aj rozne indicke jadrove vojny vo vzduchu, egyptske pyramidy ako elektrarne, letiska juhoamerickych indianov, ktori maju perfektne zrezane vrcholy skal a male modely "vtakov", ktore po zvacseni vedcami a zachovani proporcii a pridani motora naozaj dokonale lietaju atd...
@motorbreath nenazyval by som to konspiracnou teoriou. Vychadza sa z realnych veci. Najzaujimavejsie na tom vsetkom je to, ze rozne civilizacie nezavisle od seba opisuju tie iste veci, akurat inymi menami. Ved pozri si to uvidis
mam rad dokumenty o zvieratach alebo o vesmire alebo o realnom zivote alebo o buducnosti atď. ale nepoznam ziadne podla nazvu proste si raz za cas pozrem v TV alebo na nete neco ked sa podari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
O troch legendárnych gitaristoch- Jimmy Page (Led Zeppelin), Jack White (The White Stripes) a The Edge (U2)
Príjde mi to pomaly ako nejaké New Age hnutie ten zeitgeist
@walrus nooo jimmiho mam rad, diky za typ (btw. preco mroz?
@unspoken neviem ale vela ludi tento film odsudzuje
@ciernocervena hejze, vecernicek ?
@karatehusky jo je to... akurat serial dokumentarny
@nathalicatko o com to jest?
» www.csfd.cz/film/293158-art...
Nie je to síce úplne dokumentárny film, ale tie prírodné scenérie sú tam nádherné.
» www.csfd.cz/film/306165-gna...
...a Mrož som preto, lebo mám rada Beatles a I Am the Walrus mi akosi uviazlo srdci
» www.csfd.cz/film/252093-nic...
@walrus no jo sladke rock and rollove ro(c)ky
@nathalicatko to vyzera paradne!!! trafila si strunu... vdaka
nedá mi poznamenať jednu vec na margo tohto filmu/dokumetu...bola som naň v kine, hneď na druhý deň po premiére...nemilo ma prekvapilo, že okrem mňa a kamaráta tam bol len jeden starší manželský pár....štyria ľudia v obrovskom kine v Košiciach...
je zúfalé, že po úplných somarinách bažíme až dychtivo a niečo skutočné, poučné, silné a chvályhodné zatracujeme...
A tam jednoznacie vedie Ancient Aliens I, ktory netlaci na pilu a na otazky sa snazi hladat odpovede. Dvojka, trojka su uz podstatne slabsie.
@lucina223 diky
@tommyhot to je o dakych hladacoch hrobiek alebo daco take?
Pozri si to, su tam fakt zaujimave veci. Riesi sa tam napriklad aj to, ze Jezisova matka bola umelo oplodnena mimozemstanmi (resp niekym, kto na to mal technologiu), co je dost mozne, kedze bola panna a predsa pocala. Dokonca su aj historicke obrazy, kde je znazornena ako ju z oblaku dost podobnenmu nejakej rakete ozjaruje nejaky luc svetla a cely ten obraz zobrazuje prave to ako jej anjel hovori, ze bude tehotna.
Aj o tych anjeloch tam je. Lietajuca bytost s kridlami je anatomicky nezmysel. Ale lietajuca bytost s jet packom? Akurat ze ludia si nevedeli vysvetlit co to je, tak ich zobrazovali s kridlami.
Su tam opisane aj rozne indicke jadrove vojny vo vzduchu, egyptske pyramidy ako elektrarne, letiska juhoamerickych indianov, ktori maju perfektne zrezane vrcholy skal a male modely "vtakov", ktore po zvacseni vedcami a zachovani proporcii a pridani motora naozaj dokonale lietaju atd...
Pripadne aj taketo stihackove nahanacky tiez z 15teho storocia
@popolcek... diky
@vast to je film ci hladas svoju identitu?
no čo tssskaš Lukáško?