Diskusie - 4685. stránka fóra
7
Práca na doma alebo cez internet??
Ahooj lidičky, please pozná niekto niaku prácu na doma, cez internet... alebo proste ako si na internete môžem zarobiť money... a robí to vás dakto?? Ďakujéém (Som si zaplatila študijný pobyt a som teraz chudobná... Otvor fórum »
26. 12. 2011 19:44
52
Čím by ste boli, keby ste boli opačného pohlavia?
ja by som bola futbalista (hehe)... ženský futbal je oničom takže preto.. a čo vy? Otvor fórum »
26. 12. 2011 19:40
12
Veríte v horoskop ??
Myslíte si, že sa niekedy splní čo popíšu v časopisoch a na internete ?? Otvor fórum »
26. 12. 2011 19:36
6
Mafia 2
Som celkom lajk ... potrebujem poradit kde najdem alebo vygenerujem Cd key na tuto hru je to cez steam ... Len ja ju mam normalne na Dvd origoš ale kluč nemam ... Existuje nejaky sposob ako to cracknut alebo... Otvor fórum »
26. 12. 2011 18:49
20
Prvé "rande" (stretko)
Ako u vás prebieha prvé stretko alebo rande? čo robíte?kam idete? Otvor fórum »
26. 12. 2011 18:27
7
Ako sa vám páči track ?
Jánošík - Zdravie nájdeš na youtube na odkaze : http://www. youtube. com/watch?v=aONr1JwrziM Otvor fórum »
26. 12. 2011 18:17
46
Tak čo páni ako hovoríte svojmu nástroju tvorstva ?
Verím že admin to nezmaže , lebo som to dal do správnej a tak sú tu zrejme tieto diskusie povolené. Ja mu hovorím Vojvoda. Otvor fórum »
26. 12. 2011 18:00
36
Čo by ste si kúpili skôr? PS3 alebo X-BOX?
Čo by ste si kúpili skôr? PS3 alebo X-BOX? :) Vlastníte niektoré z nich? Ste spokojní? Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
26. 12. 2011 17:42
7
Notebook
zdravim, mam mensiu dilemu a potrebujem poradit. chcem si kupit novy notebook a neviem aky. doteraz som mala acer a bola som spoko. vyuzivam ho - ms balik, net, filmy, nejaka uprava fotiek... nic krkolomne. ... Otvor fórum »
26. 12. 2011 16:59
17
Chcem hrať na basgitare, nejaké tipy a rady?
Ahoj :D Už dlhšiu dobu ma láka hrnie na nejaký hudobný nástroj. Tak som začala na el. klávesoch. Baví ma to... na hodiny klavíra nechodím, len príbuzný ma občas naučí nejake skladby a väčšinou sa učím sama z youtube.... Otvor fórum »
26. 12. 2011 16:09
20
Moze sa to zmenit?
Je normalne ak je 16 rocna baba uplne frigidna? Nic ju nevzrusuje ziadne dotyki ani sa o take veci nezaujma. Nechape ani ako sa mi take veci mozu pacit. Myslite ze to moze byt len psychickou nepripravenostou? Otvor fórum »
26. 12. 2011 16:07
6
Ako na wifi,,
Ahojte... potrebujem serióznu pomoc ohľadom wifi... mám normálne wifi, ale neviem cez notebook nájsť moju sieť, vôbec sa mi neukazuje ani nič (netuším či sa na mojom normálnom PC musí dáko zapnúť, abo nie)... osobne niesom veľmi... Otvor fórum »
26. 12. 2011 16:07
8
Z akých stránok sťahujete torrenty na filmy?
Zvyknem z Cz torrent tracker , a skúšala som aj z piratebay, ale tam je ich veľmi málo po česky, a zároveň mi to v utorrent nejde. Takže mám dve otázky. Z akých stránok sťahujete... Otvor fórum »
26. 12. 2011 15:49
7
Americká komédia
Viete mi niekto poradiť typickú americkú komédiu z prostredie strednej školy... vsak viete co myslim.. :D Ak ste videli Chodiacu katastrofu tak niečo na ten štyl... :) Otvor fórum »
26. 12. 2011 14:53
6
Bundy
Nevedeli by ste mi poradiť, kde kúpiť nejaké pekné lyžiarske zimné bundy? Pretože našla som nádherné Roxy alebo Billabong, ale na môj vkus sú kapánek predražené. :) Otvor fórum »
26. 12. 2011 14:43- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?