Diskusie - 4686. stránka fóra
87
Ktorá hudobná skupina/speváčka/spevák ti ako prvý napadne, keď poviem Veľká Británia?
Kto ti príde taký najtypickejší pre túto krajinu a kto sa ti s Britániou automaticky spája ako prvý? Otvor fórum »
26. 12. 2011 14:02
8
Pomooooc!!
Mám pošahanú nokiu C5. A proste už ma nechce cez wifi pustiť na web, včera som tam bola, ale už to nejde neviem prečo.. Vždy mi ukáže toto: Web: Nedostatok... Otvor fórum »
26. 12. 2011 13:59
18
Vieš po maďarsky ?
26. 12. 2011 13:47
9
GTA:San Andreas
prosim pomoc, mam gta san andreas a vcera som v pohode hral, no dnes som si chcel zahrat ale mi vypisalo: Program gta_sa. exe prestal pracovať NeVIEM CO S TYM MAM ROBIT Otvor fórum »
26. 12. 2011 13:35
3
Trenčianska univezita, FZ, Fyzioterapia
.... vie niekto, ako vyzerajú príjmačky na tento odbor? Mám na mysli napr. či je len jedna správna odpoveď, alebo viacero, koľko je otázok atď. Respektíve kto má skúsenosti so štúdiom na Fakulte zdravotníctva TNUN. Otvor fórum »
26. 12. 2011 13:22
8
študuje niekto na FA STU alebo na Prírodovedeckej fakulte UK - geológiu ?
Zdravím Vás. Chcela som sa opítať či niekto neplanuje študovať, alebo už možno študuje na jednej z tíchto fakúlt? Presnejšie myslim na krajinnú architektúru (FA) alebo Geológiu vo viužívaní krajiny (UK). nejaké rady? Otvor fórum »
26. 12. 2011 13:00
49
:D:D:D
Cawte , chcem sa vas spytat , kedy ste prvy krat boli niekde na diske ale myslim na tekejn, ze ste povedali rodicom idem na disku a oni povedali dobre chod ?? lebo ma to stve :) Otvor fórum »
26. 12. 2011 12:35
4
Na tvorbu gif
Neviete ako sa volá program, ktorý je podobný ako Imagine, neviem či nie aj od tej istej firmy a dajú sa tam spraviť gif animácie, viac obrázkov za sebou atď? Neviete ako sa to volá?... Otvor fórum »
26. 12. 2011 11:58
4
Hladam niekoho na nakup v UK
Zdravím Hladam niekoho kto mi niečo kupi v UK a pošle na Slovensko(shop na Slovensko neposiela). Ozvite sa cim rychlejsie pokym maju akciu! :) Otvor fórum »
26. 12. 2011 11:40
33
Čo ťa v živote najviac zaujíma?
26. 12. 2011 11:32
32
Koss Porta Pro - kúpiť alebo nie?
Rozhodla som sa že, si pravdepodobne kúpim slúchadlá Koss Porta Pro. Čítam na ne len samé pozitívne hodnotenia a percentuálne vyššie ako 90 a to na každej jednej stránke. Nechcem ich... Otvor fórum »
26. 12. 2011 10:56
22
Ísť na ZUŠ?
Na Vianoce som mame zahrala pesničku Tri oriešky pre Popolušku a mama povedala, že či by som nechcela chodiť sa učiť hrať na piano. Ja som povedala, že hej ale či neviem koľko to bude stáť. ... Otvor fórum »
26. 12. 2011 10:35
38
Ked nechces byt dalsou ciarkou
Ahojte :) Ako dlho cakat so sexom, ked ste z neho hotova a na neho baby letia? :) Moze si vyberat :) A co v pripade , ked je to pre vas prvy sex vobec?Co by... Otvor fórum »
26. 12. 2011 10:18
4
NOKIA 6303 - program na čítanie PDF
Zdravím, vie niekto o programe pre mobil NOKIA 6330 na spoľahlivé čítanie PDF súborov? MobilePDF je dosť nespoľahlivý. Ďakujem za pomoc. Otvor fórum »
26. 12. 2011 08:00
41
Kto chytá v žite
Pre tu drvivú vačšinu , ktorá nie je schopná s porozumením prečítať ani zloženie na obale ovsených vločiek toto forum nezakladám , ale vy ostatní , ktorí ocenujete tento svetový román. ... Otvor fórum »
26. 12. 2011 00:49- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- Áno, najprv zjem všetko tuhé a potom máčam chlieb.
- Áno, nevyberám, jem všetko spolu.
Ďalšie možnosti »