Diskusie - 4697. stránka fóra
1
Predám knihy na na prijímacie konanie
Ponúkam knihy na prímačky na EUBA - Matematika, Základy ekonómie a ekonomiky, Testy z anglického jazyka, a na UMB BB - Požiadavky na prijímacie skúšky z matematiky, angličtiny, Tematické okruhy na prijímacie skúšky z ekonómie,... Otvor fórum »
22. 12. 2011 10:35
1
Najdostupnejšie
Vianoce sa blížia! Už ste premýšľal o priateľmi a príbuznými, kúpiť si dobrý darček? Myslím, že Apple je veľmi dobré pre niektoré produkty, ako sú iPhone 4S, iPad 2, a tak ďalej!... Otvor fórum »
22. 12. 2011 10:30
20
Ako sa prehodi klavesnica
Mam teraz akosi poprehadzovane nastavenia v pocitaci, a ani za nic si neviem spomenut, ako sa prehodi klavesnica y jedneho jazyka do druheho... teraz to mam tak, ze "Z" je dole, a "Y" hore... ako sa... Otvor fórum »
22. 12. 2011 08:54
51
Prvá vec po prebudení a vstaní z postele
22. 12. 2011 06:15
35
Viera
(silné slovo v nadpise) Môže sa považovať človek ktorý verí napríklad na santa clausa, čarodejníctvo alebo druidov (to je jedno na čo) za blázna, ak sa nepovažuje za blázna osoba ktorá verí v... Otvor fórum »
22. 12. 2011 00:09
60
Prídu vám červené vlasy otrepané aj na dievčati ktorej sa to hodí?
- Celkovo mi červené vlasy prídu otrepané
- Ked sa jej to hodí, tak prečo nie?
- Je mi to jedno
Hlasuj »
21. 12. 2011 22:28- Ked sa jej to hodí, tak prečo nie?
- Je mi to jedno
Hlasuj »
27
Pomozte mi z pc
cawte plss dakdo z kosic kto bi mi verel do pc nainstalovat hocijaky window hoci aj pinux pretoze ja uz som z toho ko*ot a porazit ma ide newem co mam z pc plsss dajte mi vediet kto bude ochotny... Otvor fórum »
21. 12. 2011 22:27
23
Napíšte najzábavnejšiu príhodu akú ste zažili alebo počuli
Len tak zo srandy Otvor fórum »
21. 12. 2011 22:17
36
Ako mám chápať jeho správanie?
Ahojky, s jedným mojím kamarátom sme sa asi pred dvomi mesiacmi dosť zblížili.. Začali sme si písať a on mal dosť zvláštne poznámky.. Sme spolužiaci a on sa okolo mňa začal obšmietať, väčšinou bol stále pri mne a... Otvor fórum »
21. 12. 2011 21:59
46
Tesite sa na prazdniny?
konecne budu prazdniny tak co?? ludia tesite sa? co budete robit? :) Otvor fórum »
21. 12. 2011 21:17
18
Hudobny (ne)pokrok za poslednych 100 rokov ,,
myslim ze Vianocnych tem bolo uz dost , takze k veci za chvilu tu mame rok 2012 a asi kazdy vie co momentalne hravaju v tej "čarobedne" aneb v radiu , to hadam nemusim... Otvor fórum »
21. 12. 2011 21:11
119
Neveriaci, prečo oslavujete Vianoce ?
Zaujíma ma aspoň jeden dôvod, že prečo. Lebo kresťania majú na to dôvod. A napríklad moslimovia a v Ázii alebo možno aj v Afrike, to neviem, neoslavujú Vianoce vôbec. Tak prečo... Otvor fórum »
21. 12. 2011 21:10
16
Poradili by ste mi prosím vás nejaký dobrý film z roku 2011 ?
Tak pordili ? Bol yb som vám vďačný :) Niečo ako Mr. Nobody, deň keď sa prestala točiť zem, alebo Donny Darko by bolofajn :) Ďakujem. Otvor fórum »
21. 12. 2011 21:05- 1 Kolko honiacich technik poznas?
- 2 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 3 Keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa že by vás mohla zavraždiť?
- 4 Vaše dnešné socks?
- 5 Máte už darceky?
- 1 Žiadne vianočné darčeky
- 2 Teta Jožka zdražela
- 3 Kolko honiacich technik poznas?
- 4 už máš Vianočnú depresiu?
- 5 Čo je najväčšou radosťou pre rodičov, ak majú dospelé dieťa?
- 6 Holky, aké socks idete kupovať na Vianoce ?☺️
- 7 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 8 Váš dnešný outfit
- 9 Holky, páči sa Vám keď si dá chlap white socks?
- 10 Keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa že by vás mohla zavraždiť?