Na ramene som si našla hnedú bodku, ktorá vyzerala, ako znamienko, okolo červené.Bola som s tým na kožné, tá mi vravela, že je to zvláštne a podobne, potom, že to je možno len bradavica a, že to necháme odpadnúť.
Ale ona to povedala asi tak, že kukala na to, aké je to zvláštne a najprv, že to dá vybrať,potom, že mi dá na to mastičku a nechá to odpadnúť a potom zistí či je to niečo zákerné, že mám prísť v januári, ale som jej povedala, že nebudem teraz spávať kvôli tomu, tak ma dala už teraz niekedy, ale či s tým náhodou nemáte nejaké skúsenosti..
Doktorka vie ako vyzera nieco vazne s najvacsim prepokladom...Sice aj doktori su len ludia, ale nemyslim si ze by to malo byt vaznejsie. Tak sa nadarmo nestresuj Pripadne skus google a mozno ma niekto podobny problem . Najdi si nejaka diskusie
Tak potom skús ešte nejakú kožnú, najlepšie je počuť viacero názorov. A vrámci kožného duplom, aj ja chodím k dvom kožným...lebo ten prístup...ale tak dúfam,že to niečo "odpadnuté" si máš nechať,lebo to budeš posielať na histológiu...a potom neviem,z čoho chce niečo zisťovať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov