Diskusie - 4707. stránka fóra
53
Zvláštne kombinácie jedál
Poznáte nejaké zvláštne či už chutné alebo nechutné kombinácie jedál ? Sem s nimi ! :D Myslím niečo typu : hranolky so zmrzlinou, čipsy s čokoládou, horčica s kečupom atď. Otvor fórum »
18. 12. 2011 18:07
11
Čo by ste povedal, že znamená toto príslovie?
"Jednoduchý rozhovor za stolom s múdrym človekom je cennejší, ako keď mesiac študujete múdre knihy. " Otvor fórum »
18. 12. 2011 17:55
9
Pomoc s citátom,,.
Čavte potrebujem pomoc s jedným vysvetlením citátu. "Nikdy neberte život vážne, nikto sa z neho živý aj tak nedostal... " skúste napísať jednu dve vety čo si pod... Otvor fórum »
18. 12. 2011 17:30
94
Hej! Všetci nadšení umelci a divadelníci sem, zakladáme amatérsky klub!
Tak sme sa so @soraya akosi rozhodli, že dosť bolo rečí o divadle a veciach tomu podobných, že ideme niečo také zaviesť do praxe. Chceme vytvoriť čosi ako filmovo-divadelný amatérsky klub, čo v preklade znamená, ... Otvor fórum »
18. 12. 2011 17:27
12
DPH - účotvníctvo
prosím vás môžte mi niekto vysvetliť ako sa učtuje DPH pred zadením a a po zdanení, ... ten postup .. ja som z toho debil :( zajtra píšeme písomku z toho prosííím... Otvor fórum »
18. 12. 2011 17:00
30
Co chcete na vianoce?
tak co to bude tento rok? :) ja som povodne nechcela nic, kedze mi nic hmotne nechyba... no nakoniec som sa rozhodla pre sluchadla a vela zapisnikov :) Otvor fórum »
18. 12. 2011 16:46
16
Pocit
Pred rokom som sa rozišiel s priateľkou . Ale teraz mam také divne obdobie . Ona mi chyba, každú chvilku na nu myslím len ja som snov odvtedy nebol vobec čiže vyše roka som ju nevidel a... Otvor fórum »
18. 12. 2011 16:37
6
Kreatívny ludia s velkou fantáziou :D prosím pomoc ! :D
Aloha :D dorbý ludia čo ste otvorili tento forúm :D žiadam vás o pomoc uplne cudziemu človekovi. tak aby som prešla k veci. na internete e ejdna sutaž ktorý organizuje the sims3 . daju sa tma vyhrat... Otvor fórum »
18. 12. 2011 16:18
1
SOC literatura
Je tu niekto taky kto pisal v poslednej dobe alebo celkovo soc z literatúry? potrebovala by som pomoct..neviem ako zapisat bibliograficke udaje Otvor fórum »
18. 12. 2011 16:10
23
Aký najoriginálnejší darček ste dostali?
Aký najoriginálnejší darček ste dostali? Otvor fórum »
18. 12. 2011 16:10
40
Bratislava - na kávu,,.
sewaste sedim doma nudim sa a reku ci by nesie lniekto von s kruhov blizkeho regge stylu a podobneho (zasveteny chapu) a sli by sme niekam na kavu :-D nenajde sa nikto???mam teraz do vecera trcat doma na CSku? Otvor fórum »
18. 12. 2011 15:41
7
Stagg Basgitara ? Je dobra?
http://hudba. bazos. sk/inzerat/11818950/Predam-dve-2x-bass-gitara-gitaru-4-strunova. php chcel by som si kupit tuto basgitaru STAGG tu ciernu lenze neviem ci je vhodna na metal, je kvalitna? odkial pochadza? dikz Otvor fórum »
18. 12. 2011 15:29
44
Ano ci nie?
co myslite baby sa tu alebo medzi kamosmi priznaju ze ci masturbuju alebo to skusali uz lebo aj kamosky s tym mali problem a pritom chalani v pohode o tom kecaju ved podla mna tom skusil kazdy myslite ze baby... Otvor fórum »
18. 12. 2011 15:12
15
Need For Speed Underground 2 Vinyl problem.
Mam problem s vinylmi na NFSU2. Ak si ich dam na auto, nevidim ich. Asi nemam vinyl subor alebo co. pls helpnite Otvor fórum »
18. 12. 2011 15:10
39
Plynová zbraň a tak,,
Čawes.. nevim či to tu nekde je ale aj tak.. plánujem si kúpiť plynovú zbraň alebo taký revolver. a chcel by sem vedeť jakeé sú šance že by sem tým mohol ublížiť alebo zabiť. a či by sa... Otvor fórum »
18. 12. 2011 14:49- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Aké máte dnes trenky?
- 3 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 4 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Nosíte biele ponožky??
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?