Ak by ste mali heslá od svojho/svojej partnera/partnerky na všetky účty (FB,Pokec, Skype, email....) pozreli by ste sa zo zvedavosti do nich alebo veríte polovičke a nič by ste si nepozreli.
Keďže som to vytvoril tak začnem: asi by mi to zvedavosť
určite nie! ako povedala @bewka je to jeho súkromie. keby som niečo chcela vedieť, tak by som sa ho to spýtala (som naivná, keď si myslím, že by mi niečo povedal
mala som všetky jeho heslá (kedže nebol práve poč. genius,takže potreboval moju pomoc a samozrejme tým padom aj hesla a pod.) na všetko a nikdy som si nič nepozrela.
no tak ked budem mať priateľa,tak čo ja viem asi by som sa tam pozrela ale ze by som kutrala vsetky spravy to nie,ale kedze som este priateľa nemala,neviem ako by to bolo
@popolcek neboj, pre istotu by som to XYkrát skontrolovala
a okrem toho asi by som nebola veľmi hnusná a po pár minútach (hodinách) sa prihlásila na svoj účet a okomentovala to, že tak mu treba, keď mi dáva heslo
Vedela som heslá, no nikdy som neskúmala obsah ktorý ukrývaju. No raz nedopatrením som zapla komp a ostala zapnutá "sociálna sieť" a to čo som videla ma dosť sklamalo takže NIKDY VIAC.
Viem akurát jej pin od bankomatovej karty ktorú stratila a heslo od Levoslava ktorý je v kóme. Ale aj keby som vedel tak necítim potrebu to robiť, viem, že predomnou nemá čo skrývať a že keby som náhodou chcel, tak mi sama tie správy kľudne ukáže. Rovnako som si nikdy bez dovolenia napríklad nevzal jej mobil a nečítal smsky.
niektoré hesla viem...teda tuším, že viem, lebo mám zlú pamäť...a tiež som si myslela, že keby som heslo mala, tak by som bola zvedavá....ale nejako nie som...nikdy som sa naňho neprihlásila, ani to nemám v pláne....potom by sa narušila naša dôvera a to by bol problém.
mám všetky tie heslá...priznám sa, že dvakrát som tam bola so zámerom kontrolovať (mala som svoje dôvody sa dá povedať)....potom párkrát, čo som tam bola s úplne iným zámerom (o čom samozrejme vie )....... ale tak...tak isto má aj on moje heslá, týmpádom si ma môže tiež kľudne kontrolovať
(Ale zase... kamarátka s kamarátom sú zasnúbení a žijú spolu a on keď sa neodhlási z Fb a ona si sadne k počítaču a neuvedomí si to, je schopná prečítať mu správy a na niektoré aj odpovedať a vôbec si to nevšimne - majú väčšinu spoločných známych, len my sa potom čudujeme, že sme mu písali a že on neodpisuje, keď ona správu prečítala a odložila si ju na neskôr a on si ju potom ani nevšimol )
ja by som sa pozrela... ale nie kvoli tomu ze by som nedoverovala. proste zvedavost a snahao nom vediet viac.asi sa to nerobi ja viem, ale nedokazala by som si pomoct
ani náhodou. tak napr. môj počítač mal v pameti heslo mojho priatela na pokec a asi ho ešte aj má, ale v živote som sa tam nepozrela. to by som si nedovolila bez jeho vedomia či suhlasu.
keby som mal jej heslá, tak by som to nezneužíval a nechodil jej to tam čekovať, čo s kým píše ... nevybral by som si takú priateľku, o ktorej by som si myslel, že miláčik bude nazývať každého druhého chalana, s ktorým píše a keby som si myslel, že by ma chcela podviesť...
jediný prípad, ktorý mi napadá, že by som to využil, tak by bolo asi vtedy, keby som mal podozrenie, že sa niečo zlé deje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
je to podľa mňa úbohé
ale u priateľky(ak by existovala) by som to určite logol, nie kvôli správam a tak to ma nezaujíma ale spravil by som jej tam zlobu
moje spolužiačky vo veľkom kontrolujú mne sa to zdá otrasné
a okrem toho asi by som nebola veľmi hnusná a po pár minútach (hodinách) sa prihlásila na svoj účet a okomentovala to, že tak mu treba, keď mi dáva heslo
Viem akurát jej pin od bankomatovej karty ktorú stratila a heslo od Levoslava ktorý je v kóme. Ale aj keby som vedel tak necítim potrebu to robiť, viem, že predomnou nemá čo skrývať a že keby som náhodou chcel, tak mi sama tie správy kľudne ukáže. Rovnako som si nikdy bez dovolenia napríklad nevzal jej mobil a nečítal smsky.
To by teda bola harmónia ako sviňa, takáto paranoja.
Ale často mám možnosť prístupu k nejakému jej kontu, ale nikdy ma pritom nenapadlo, že niektorí ľudia by to brali ako úžasnú príležitosť
(Ale zase... kamarátka s kamarátom sú zasnúbení a žijú spolu a on keď sa neodhlási z Fb a ona si sadne k počítaču a neuvedomí si to, je schopná prečítať mu správy a na niektoré aj odpovedať a vôbec si to nevšimne - majú väčšinu spoločných známych, len my sa potom čudujeme, že sme mu písali a že on neodpisuje, keď ona správu prečítala a odložila si ju na neskôr a on si ju potom ani nevšimol )
jediný prípad, ktorý mi napadá, že by som to využil, tak by bolo asi vtedy, keby som mal podozrenie, že sa niečo zlé deje ...