Diskusie - 4736. stránka fóra
16
Knihy - denníky
Hľadala som podobnú diskusiu, ale neúspešne. Čítali ste nejakú dobrú knihu, ktorá je písaná formou denníku? Mám strašnú chuť prečítať si niečo takéhoto typu. Rozmýšľam nad Denníkom Anny Frankovej , ale som zvedavá aj na... Otvor fórum »
7. 12. 2011 19:16
15
Akú ekonomickú Univerzitu/fakultu si vybrať?
Potreboval by som poradiť v tomto ohľade aká je podľa vás najlepšia a na akú by ste šli vy.. zaujíma ma každý názor/fakt, študujem na Gymnáziu posledný rok a maturitné predmety si dám matiku a inf. Len Slovenské... Otvor fórum »
7. 12. 2011 19:13
95
Chcem sa opytat zien aka je vasa muzska stranka a naopak chlapov aka je vasa zenska stranka
Napriklad ja si radsej pozriem v tv romanticky film(nemyslim rosamunde pilcherovu to su uz kraviny) ako futbal alebo nejaky akcnak so Seagalom (sam sa venujem bojovim sportom) a VY? Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:56
46
Preco ja ???
preco mam tak male sebavedomie? vzdy kazdeho sa bojimm a bojim sa aj toho co si o mne ludia myslia, pripadam si menej cenna ako ostatni a vsetci sa aj tak ku mne chovaju nezacnu sa so mnou bavit,... Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:50
7
Keby ste si mohli vybrať netbook, akej farby by bol?
7. 12. 2011 18:49
2
GEY :) spoločnost :) ano či nie ?? :)
Vadia ty homosexuali !##Nevadia ty homosexuali !##nestaraš sa ##mas ich velmy rad(a)##Nezašaš ich ... Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:48Film typu nebezpečne znamosti
Ahojte :D nejaky fajny film typu nebezpečne znamosti ale niečo sučastnejšie? nepoznáte? :) aby sme sa s kamoškou nenudili Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:39
14
Čo robíš, keď sa nudíš?
7. 12. 2011 18:38
1
Help s Plazmou Samsung (uhl. 109)
Všetko ide, ale obraz je divný. Nemyslím teraz roztiahnutý alebo tak..... ale proste keď sa pozerám na osoby tak sú také divné akokeby z plastelíny..nie je im ani poriadne vidieť do xichtu a tak... vie niekto pomôcť? môže... Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:31
13
Kto ma podla Vas zo spevakov najlepsi scream?
Chester Bennington Sonny Sandoval Cristian Machado (Ill Nino) Mark Chavez (Adema) Jonathan Davis, mozte aj inych spomenut Otvor fórum »
7. 12. 2011 18:22
23
Co s tym ?
ahojky takze moja situacia je ako vzdy velmi komplikovana ..som baba ktorej sa v poslednej dobre paci jeden chalan. bohuzial nie som s nim nijak v kontakte co ma moc stve a je to kamarat mojho ex. nie najlepsi... Otvor fórum »
7. 12. 2011 17:45
1
CR v Čechách
Mám záujem študovať VŠ niečo s cestovným ruchom možno skôr v Čechách a počula som o Baťovej univerzite v Zlíne a v Brne Mendelejovej. Ak ich niekto pozná, alebo tam dokonca chodí mohli by ste mi niečo o... Otvor fórum »
7. 12. 2011 17:32
7
Kvalitné kreslo
Ľudia nepoznáte nejaké fakt kvalitné pohyblivé kreslo k pracovnému stolu?pls dajte návrhy, ktorí máte skúsenosti s tým :) Otvor fórum »
7. 12. 2011 17:32
20
Tešíte sa na Vianoce ??
7. 12. 2011 17:19
26
Prečo kupuješ kozmetiku a iné voloviny, keď to testujú na nevinných zvieratách?
Lebo som hlúpy##Ani sám neviem##Nekupujem tie sračky##Je mi jedno, že nevinné zvieratká trpia, hlavne, že si zapchám póry na ksichte##Od teraz ich nekupujem##No počkaj, dám ti tri červené hviezdičky, ty sviňa, takto nám tu... Otvor fórum »
7. 12. 2011 17:08
3
JUSTIN BIEBER neni gay!!!!
KTO HOVORI ZE JUSTIN JE GAY TAK JE ASI SAM GAY ALEBO LESBA AKO NECHAJTE HO UZ NAPOKOJI!!!!!! VY CO SEM IDETE PISAT ZE KED NENI GAY TAK LESBA ALEBO POD. TAK ASI MATE IQ -10000000000000 SPOKOJNY???? TAK SA... Otvor fórum »
7. 12. 2011 17:06
13
Kam na VŠ??
Ahojte, chcela by som sa opýtať či tu niekto študuje alebo by chcel študovať genetiku? Ja mám o to záujem, ale nie som si istá či je to dobrá voľba a kde je najlepšie študovať to ?! Otvor fórum »
7. 12. 2011 16:52- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 4 Boomeri
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?