Potreboval by som poradiť v tomto ohľade aká je podľa vás najlepšia a na akú by ste šli vy.. zaujíma ma každý názor/fakt, študujem na Gymnáziu posledný rok a maturitné predmety si dám matiku a inf. Len Slovenské Univerzity, ďakujem.
Som na Komeskeho - Manazment a ak chces robit menej ako na strednej a uzivat si studentsky zivot, je to skola pre teba. Jediny hacik su tazke prijimacky.
ja som za EUBA chodim tam a nemam dovod sa stazovat, paci sa mi tam mas tam vela odborov mozes si vybrat, pricom napr v takych KE mas 2 odbory a ked ani jeden neches, tak dovi. najprv sa rozhodni, co z ekonomiky chces studovat.
možno si tam dám prihlášku... ale keď tam treba vedieť aj tú hrubú knižku ekonómie, a to akosi nezvládam, nestihám a nemám chuť sa učiť... a na TUKE sú sice iba dva odbory, ale chcú iba matiku a anglinu na skúškach, a aj to z matiky dali zbierku úloh na net a že len z toho budú príklady. ty sa chystáš? a na aký odbor konkrétne?
A neviete mi niekto povedat, ze ci sa predmety vyucuju v cudzom jazyku iba na fakultach aplikovanych jazykov a medzinarodnych vztahov?? alebo ako to je??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@luwele lebo do ciech nemam chut ist.. nelaka ma to
@pprulez mne ide hlavne o kvalitne studium, ale jasneze nepoviem piatok dievcatu nie
este som uvazoval nad SPU v nitre, pocul som pozitivne ohlasy no najviac zatial ta blava sa mi pozdava
na tej stránke by si mal nájsť všetko, ale treba hľadať
Inak UMB dosť ťažká, FEM-ka má dobré ohlasy čo viem a EUBA prijímačky ľahké. Aby som aj k téme niečo napísala
A neviete mi niekto povedat, ze ci sa predmety vyucuju v cudzom jazyku iba na fakultach aplikovanych jazykov a medzinarodnych vztahov?? alebo ako to je??