Diskusie - 4743. stránka fóra
34
Vtipy
Mám rada vtipy, takže pome, dajte sem váš obľúbený vtip, nech sa zasmejeme :D Otvor fórum »
4. 12. 2011 21:25
26
20
Ach tie vztahy,,.
Velmi sa mi páči jeden chlap.. no je o dost starsi, ja mam 19 on moze mat okolo 38. Je momentalne nezadany..ak dobre viem. Ale stretavam sa s nim velmi malo.. takmer vobec, mozno som ho uz... Otvor fórum »
4. 12. 2011 21:08
16
Čo na Vianoce?
Ahojte, rodičia sa ma pýtajú čo chcem na Vianoce a ja stále neviem. Dali mi na výber či chcem novú gitaru alebo digitálny foťák viete mi poradiť čo je lepšie? Za odpovede vopred dakujem :-) Otvor fórum »
4. 12. 2011 21:02
7
Poznáte niekto program podobný ako Guitar Pro?
... bohuzial mi guitar pro uz nepojde lebo ... (pirat version) :P a nemam naladu preinstalovat cely Windows , tak či nahodou nepoznate nieco podobne pre samoukov . Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:55
6
Neviete ako sa volá táto pesnička vo videu ?
Neviete ako sa volá táto pesnička ? :) http://www. youtube. com/watch?v=TMXO9WNROJ4& feature=share Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:50
7
Twilight 4:je niekde online?
Prosím neviete mi niekto poradiť , kde by som si túto časť kukla online?Hľadám na googli ale stále nič. Snažila som sa ho aj stiahnuť , ale už ked skoro je stále mi to zruší... Otvor fórum »
4. 12. 2011 20:48
14
PhD. po slovensky,,.
ako sa to správne prečíta, péhádé, alebo píejdždí? :D ja viem, že je to možno divná otázka, ale v živote som nepočula nikoho povedať tú prvú možnosť... Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:56
11
Názov pesničky
ospravedlnujem sa za takéto fórum, nieje to vôbec životne dôležité, ale spomenula som si na jednu pesničku, čo fičala dávno dávno. netuším už o čom bola, kto ju spieval, dokonca neviem ani melódiu. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:39
66
Akú pesničku akurát počúvaš?
ak teraz niečo počúvaš, aká pesnička je to? a štýl? :D :) nudím sa... :D btw ja počuvam smola a hrušky fajčit treba :D už asi 100. krát dokola :P Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:31
10
Otras mozgu
Vraj keď má niekto otras mozgu tak by sme ho nemali nechať zaspať. Pls vie mi niekto povedať prečo? diki /na googli som hľadala, nech som akokoľvek zadala text nič mi nenašlo/ Otvor fórum »
4. 12. 2011 19:12
34
Mikulášovanie
Ahojte. Chodili ste niekedy po ,, Mikulášovaní ".. ? Myslím tak, že ste sa zobrali na večer pred 6. decembrom, prezliekli za anjela, čerta a Mikuláša a šli ste po domoch a strašili deti. ... Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:56
12
Odblokovanie mobilu
čaute, kamaratka ma xperiu x10 mini a ked si ju chcela odomknuť tak musela tam niečo zadať..no a teraz sa jej to nejak neda asi mala veľa zlých pokusov tak sa chcem spytať či neviete či by sa to dalo... Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:37
23
Pre chovateľov potkanov:
Mám 2 potkanov a sú strašne milí a pekní... dokonalý potkaníkovia. Len by ma zaujimalo, prečo mi čúrajú na ruku..respkt. akoby ma značkovali. Aká to má dôvod? Je to dobrý znak alebo zlý? Otvor fórum »
4. 12. 2011 18:25- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?