Diskusie - 4746. stránka fóra
32
Frajerov kamarát
Stalo sa vám niekedy, že máte úžasného chalana, nič mu nechýba, všetko vám dáva, spravil by všetko, čo by vám videl na očiach a predsa sa vám páčil jeho kamarát? Och:( Ja ani... Otvor fórum »
4. 12. 2011 09:33
29
Vie tu niekto jogu alebo nejakú inú východnú filozofiu? chcem žiť v duchovnej rovnováhe
myslim nejaké info, stránky, meditácie a pod. čo môžem robiť aj doma Otvor fórum »
4. 12. 2011 02:50
76
Ako dlho ste chodili s chalanom kym ste snim mali sex ??
Ahojte ... ako dlho ste chodili s chalanom alebo s babou kym ste snou/snim mali sex ??? Stalo sa vam ze ste sa niekedy zobudili v neznamom byte s neznamim chalanom ?? hm zaujmaju ma vase nazory a prihody... Otvor fórum »
4. 12. 2011 00:14
39
Ked vám niekto neodpisuje
Niekto koho ste si celkom obľúbili ... Tak kašlete na to alebo ako ? Otvor fórum »
4. 12. 2011 00:04
6
Fakulta socialních stúdií MUNI
Nehlási sa náhodou niekto z vás na FSS do Brna? :) Chcela by som sa poradiť. Plánujete študovať dvojoborovo? Ja by som konkrétne chcela študovať medzinárdné vzťahy a rozmýšľam, že si tiež zvolím nejakú kombináciu ale veľmi tomu... Otvor fórum »
3. 12. 2011 22:37
69
Máte na strednej žiacku knižku?
Kto už nechodí do školy dajte si tú otázku do minulého času :D A ak ste nemali žiacku, zapisovali ste si to niekam? :D Otvor fórum »
3. 12. 2011 22:35
6
TESTY matika na VSE
Neviete niekto , kde stiahnuť alebo kúpiť dobré testy na prijímačky z matiky na VSE PRAHA ? ; ) Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:54
7
Kedy sa dostane na internet ako film TWILIGHT BREAKING DAWN PART 1 ? :)
Neviete niekdo kedy si už konečne možem pozrieť na internete twilight 4 ? :) ĎAKUJEM :-) Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:51
34
Ludia mám na vám menšiu otázočku ale nezabite ma hneď: Ukazujú sa vám šťuchance na FB ?
teda myslím. že na boku lebo ako upozornenie mi príde ale už s ami to potom viac neukáže . Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:36
8
Pomoc s MP4 prehrávačom
Tak dnes som si kupil mp4 prehravac madarskej vyroby(aj to tak vyzera) za 40 eur, jedna sa o MyAudio c184 4GB a nefunguje mi predovsetkym kabel usb. Ked si ho pripojim na pc, sice sa nainstaluje spravne,... Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:34
23
Nový notebook alebo nový mini notebook?
Caute, kedze sa blizia vianoce tak mam moznost si pod stromcek vybrat nový notebook. Uvazujem vsak aj o mini notebooku. Notebook mam teraz a vlacit ho mi moc nevadi, ale laka... Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:27
8
Repraky na notebooku nefunguju ,,. čo s tym?
Repráky na nb nefungujú ako by mali, ked zapnem mikrofon a repráky naraz vydáva to prišerný pazvuk.... ale ako mam telefonovat(napr. cez skype?) Ked pripojim mikrak, ide vsetko normalne ... Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:16
18
RPG hry
Ahojte. potreboval by som poradiť niakú rpg hru , Také niečo ako gothic 3 ale aj metin 2 a tak podobne. Chcel som stiahnuť titan quest ale neviem ho niako stiahnuť :D P. S. :berte ohlad... Otvor fórum »
3. 12. 2011 21:05- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?