Ahojte.potreboval by som poradiť niakú rpg hru , Také niečo ako gothic 3 ale aj metin 2 a tak podobne.Chcel som stiahnuť titan quest ale neviem ho niako stiahnuť
P.S.:berte ohlad na moj NTB, procák dual 2.1,grafika 256 gb
@tommy851 má notebook s 256MB grafikou, pravdepodobne aj so škrtenou (64bit) zbernicou.
@geroj588 na nízkych detailoch by ti možno bežal Risen (po dokončení Gothic III je celý tím Piranha Bytes pod novým názvom Deep Silver tam - Risen je skutočným pokračovaním toho vývojárského štúdia, nie Gothic IV: Arcania od nejakých Indov či koho) a The Elder Scrolls séria (hral som len IV: Oblivion, ale dojem z toho dobrý a tieto hry od Bethesdy sú perfektne optimalizované na znesiteľné požiadavky).
Posledné tituly (Risen II a TES V: Skyrim) už ti možno notebook neutiahne, tie pred nimi ale vôbec nie sú nejako zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@geroj588 na nízkych detailoch by ti možno bežal Risen (po dokončení Gothic III je celý tím Piranha Bytes pod novým názvom Deep Silver tam - Risen je skutočným pokračovaním toho vývojárského štúdia, nie Gothic IV: Arcania od nejakých Indov či koho) a The Elder Scrolls séria (hral som len IV: Oblivion, ale dojem z toho dobrý a tieto hry od Bethesdy sú perfektne optimalizované na znesiteľné požiadavky).
Posledné tituly (Risen II a TES V: Skyrim) už ti možno notebook neutiahne, tie pred nimi ale vôbec nie sú nejako zlé.
inak nox, diablo 2, dungeon siege 1,2,3, dungeon lords, oblivion, skyrim, deagon age 1,2,
ale mislel som skúr také mnorpg jako metin2 alebo titan quest
@0 Risen jednoznačne