kedze sa blizia vianoce tak mam moznost si pod stromcek vybrat nový notebook. Uvazujem vsak aj o mini notebooku. Notebook mam teraz a vlacit ho mi moc nevadi, ale laka ma aj mini notebook nakolko o vykon mi az tak nejde. Mám uz vybratý
ja som bol silno za netbook,aj som si uz skoro kupil,no po tom co som mal moznost,alebo vlastne nemal inu moznost ako pouzivat netbook som povedal ze to uz nikdy do ruky nechcem,a kupil som si normalny notas.
klavesnica katastrofalna,rovnako touchpad,pre mna vsetko strasne male na bezne pouzivanie...ale ak uz mas normalny notas,tak maly si mozes kupit ako doplnok/etc. lebo je prenosnejši
@vlado1234 ti jebe ved su to naj procaky v mini bookoch spotreba/výkon intel mal uviest nejaku radu ktorá udajne atom potopí no nepodarilo sa... atom uviedol N755
@fxx no ja napr problem nemam...touchpad je akurat a klavesnica...napr mal som doma jeden model hpcka a tam bol touchpad tak obrovsky ze som myslel ze to robili pre shreka pretoze mna sa to nedalo ovladat
ja mám netbook a som spokojná. Toshiba nb200 -super klávesnica aj touchpad, super výdrž baterky....v poslednom čase (asi 1r.) už počítač ani nezapínam, používam iba netbook...
Ja mam Lenovo ThinkPad Edge 11,6" ale som tak spokojny ako nikto ... rychlostne sa mu nevyrovna ani moj premakany PC design je velmi pekny, že je maly tak to sa mi ani nezda. Je fakt super trocha drahsi ale su rozne typy aj lacnejsie ale oplati sa .. ked budes kupovat mini notebook urcite pouvazuj aj o tomto...super klavesnica- odolna proti poliatiu fakt vela funkcii...
Mám eee pc a je to super vec. Ale ujasni si priority. Ak chceš ľahko prenosnú mašinu čo vydrží dlho na baterke, jasný netbook. A píše sa na tom dobre, ťukám prstokladom a ide to úplne v pohode.
@hajzelodkosti Potvrdzujem, ten netbook je skvelý. Mám ho aj ja, teda s verziou procesoru i3, teda o niečo novší a aj drahší ale inak je to to isté. Ak možem odporučiť tak si ber ten
mam mininotebook ale najradsej by som ho hned vymenila za normalny pretoze mi lezie na nervy ake je to pomale :/ ... ale zase som si preinstalovala windows takze uz to tak pomale nieje..zalezi od druhu a typu mini notebooku
ja mam netbook, a hoci si musim vyberat, co chcem robit(neda sa naraz telefonovat aj hrat, spustat skype aj pozerat video...atd), ale nevymenila by som mojho drobca za nic ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
klavesnica katastrofalna,rovnako touchpad,pre mna vsetko strasne male na bezne pouzivanie...ale ak uz mas normalny notas,tak maly si mozes kupit ako doplnok/etc. lebo je prenosnejši
» www.qcomp.sk/shopping/produc... tento mam presne aj ja čiže je dost krutý zatu cenu jadro zo zliatiny pevne panty super výkon
» www.qcomp.sk/?id=110... pre notebooky a » www.qcomp.sk/?id=116... pre mini notebooky.
Dufam, ze uz pojdu
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
@matusha preco? Preco ti ta velkost mini notebooku tak vadila?
Neviem, proste mi to vadilo, celý život som bola zvyknutá na normálnu veľkosť a zrazu toto...