hmm v prvom rade byť sama so sebou spokojná a šťastná, no a potom vyštudovať niečo v čom si nájdem uplatnenie, pracovať,cestovať a budovať si kariéru, a potom rodinu
ked to pôjde bez jebadiel tak : po tom čo možno zmaturujem ,odfičím niekde kde je sňah a kedže by som mala mať urobený už snowboardový kurz B , skúsim si nájsť nejaký fajn job ( napr.: šejpovať freestylový park,inštruktor atd..) ... a budem rozvíjať svoj snowboarding kým še dá .... neskôr sa odpečiem na nejakú výšku zatial by ma bavilo asi medicína ( ale zo špecializáciu na záchranárstvo) alebo by som šla do Los Angeles ( Oaksterdam University of Cannabis Industry)......kedˇby som ešte žila dalej tak to uvidím potom.... AMEN
Pozrieť sa do niekolkých krajín sveta, popri tom si zarábať peniaze, zviditelňovať svoje meno a nakoniec mať super rodinu s detmi a velký dom. Pekná rozpravka čo
myslím,že ani nie je tak životný ako..dlhoročný ...proste si len splniť jeden sen,ktorý mi..akosi uniká kvôli hlúpym chybám,ktoré neustále robím ale aspoň som originálna - vždy je tá chyba iná
Chcem otvorit velmi luxusny a velmi stratovy utulok pre psov.. Chcem sa dozvediet z oficialnych zdrojov (legalne/nelegalne), ze existuju mimozemstania.. Chcem si otvorit cajovnu.. Chcem sa dostat do stadia, ze nasa firma zacne zamestnavat vela ludi.. Chcem byt zdravy..
Vsetko okrem toho posledneho sa stane. Zdravie je skor o nahode, tam toho vela nemam co spravit...
vychodit uspesne vysoku a najst si nejake dobre miesto s dobrou vyplatou...mat dve kraaasne deti a milujuceho manzela a este by som si chcela zatancovat salsu s Javierom Calderonom Moralesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
môj? mať štvormiliónové auto !
a neskapat od hladu
a.. make my mark
Vsetko okrem toho posledneho sa stane. Zdravie je skor o nahode, tam toho vela nemam co spravit...
a druhy si necham pre seba, ten je taky pekny a moc dolezity na to, aby osm to takto vravela
@all a to je to najviac, čo sa dá?